Żarnowiec

Info dla wszystkich wybierających się na zbiornik retencyjny w Żarnowcu. Jest on zamknięty dla "cywilów" do odwołania (czyli przynajmniej 2 tygodnie). Na każdym podjeździe i przy każdych schodach jest ochrona, która skutecznie przepędza wszystkich turystów :(

Na pocieszeni podam, że obok zbiornika budowana jest wieża - wygląda na wieżę widokową :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żarnowiec

tak ta wieza to wieza widokowa podobno bedzie bezplatna a co do zbiornika to dzieki za info bo chcialem sie tam wybrac :)

No nie co za mendy a chcialem se jakis podjazd fajny zaliczyc oszukaly mnie wrrrrr

Re: Żarnowiec - opis co tam robią

http://www.wilis.pg.gda.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=189&Itemid=102

Mudia.. tak, ci panowie są demotywujący.. ale myślę, że w nocy mimo wszystko bardziej leniwi ;)

Ci drogowcy zawsze sie wpiepszają tam gdzie nie trzeba... :/ I prawie nigdy po ich obecnosci nie ma efektu.

A czy na tę wieżę będzie można wjechać? :)

niestety nie :) ale to bedzie cos w stylu pacholka w oliwie

Sęk w tym, że to juz nie to... ale może za nocki ochrona nie będze mieć płacaone ;)

Ktoś wie, po co ta zmiana? Czyżby się tak ktoś utopił? Czy po prostu Kaczyńscy tak wymyślili? ;)

Na zbiorniku stoją jakiś maszyny, a to świadczy o remoncie. Zresztą potwierdza to artykuł.

Niestety u mnie artykuł sie nie wczytuje.