Martyna G - opinia (1) Bardzo dziekujemy za pomoc w naszej trudnej sytuacji. Martyna G Ania Tokarczuk - opinia (1) Polecam. Jest o niebo lepiej niż u poprzedniego administratora. Nareszcie... Ania Tokarczuk Mieszkanka - opinia (1) Odkąd nastąpiła zmiana Administratora Wspólnota odżyła. Mam stały kontakt z... Mieszkanka
Maciej - opinia (1) Próbowałem wynająć pokój na ul. Czecha w Gdańsku. Pokój obejrzany, kwota... Maciej Iza - opinia (1) Zdecydowanie dobra i godna polecania firma. Naprawdę jestem zadowolona z... Iza Ewelina - opinia (1) Powiew świeżości w działaniu. Polecam wszystkim wspólnotom które utknęły z... Ewelina autor - opinia (1) Unikanie kontaktu, spychologia, lenistwo i czekanie z każdą sprawą do momentu... autor DP - opinia (1) niezbyt chętni do konstruktywnej współpracy, wiedzą wszystko lepiej DP Mateusz - opinia (1) Wspólnota Matuszewskiego 8i10 Gdańsk, Współpracuje z nami Pan Nikolas.... Mateusz Dawid - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Analiza umow podpisanych przez... Dawid Oskubany - opinia (3) Firma wstawiana "na siłę" w akty notarialne przez dewelopera Inpro, w taki... Oskubany Anna - opinia (1) Rzeczowo, kompetentnie, szybko tak mogłabym opisać współpracę z Admistą. Po... Anna Adam - opinia (1) Jak dla mnie bardzo dobrze. Rzeczowi, odpowiadają na wszystkie pytania,... Adam Lokator - opinia (1) Po wielu latach zmagań i negatywnych doświadczeniach z inną spółdzielnią... Lokator mieszkaniec - opinia (2) firma zarządza naszym osiedlem - zarzad powierzony przez dewelopera, w wyniku... mieszkaniec Jerzy - opinia (1) Goraco polecam tego zarzadce. Nowoczesny i slowny. Jerzy Jan - opinia (1) Nieprzyjemny, nieprofesjonalny i opryskliwy. Nikomu nie polecam Jan Jan Kłobusz - opinia (1) Jako Wspólnota byliśmy u 3 zarządców i dopiero w Attyce nasze sprawy zostały... Jan Kłobusz Krzysztof - opinia (1) platida to definicja profesjonalizmu. Cała ekipa platidy to zgrany i... Krzysztof Kamil - opinia (1) Dobry zarządca. Zawsze jak zgłaszam jakąś awarię czy inny problem to bardzo... Kamil