Zasady wciąż obowiązują

Pozdrawiam wszystkich Miastowych, którzy skuszeni weekendem i słoneczkiem, zapuszczają się bliżej Natury.
Jeśli już zatrzymasz auto pod cudzym domem i na cudzej drodze to zgaś silnik. To nie centrum, nie korek i nie środek zimy gdy tyłek marźnie.
Wypadałoby też przykręcić volume, zwłaszcza gdy łomot, wydobywający się z Twego auta zagłusza ptasie trele i dźwięki przyrody.
O dzień dobry nie wspomnę gdyż zwisa mi i powiewa.
Przyciemnione okulary i marka autka powinny komponować się z manierami kierowcy w przeciwnym razie podkreślają śmieszność całego obrazka.
Ps
Widły obok kompostownika nie stoją po próżnicy.
Ty Szanowna Pindzio, której słoń nadepnął na ucho (skandaliczne dzwięki rąbanki).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Piękne. Znaczy - współczuję, ale zwizualizowałam opisaną scenkę plus komentarz Twój do niej i odjechałam;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też odjechałam...
Żałuj, że nie widziałaś, jak poderwałam się z ławki, z pieskiem pod pachą i w kilku susach już byłam na drodze.
Dobrze, że nie musiałam rwać za widły ;)

Ps
dopada mnie "dzień świra"

Ładnie się pani przedstawiła przed milionami słuchaczy. Ja tu tylko sprzątam :))))

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (201 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Punki z Zabianki (18 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...