Zasięg w tel Lumia 535

Od czego zależy zasięg-tylko od Operatora (u mnie t-mobile), czy też od jakości sprzętu (u mnie Lumia 535). I czy to znaczy że jak przez znacznie większą część dnia jest zasięg H, H+, E (wtedy zupełnie nie otwierają się strony internetowe) a 3G (tylko wtedy mogę korzystać z Internetu) jest sporadycznie , znaczy to że coś z Tel jest nie tak i muszę oddać go do serwisu? Czy może ten zasięg nie zależy od jakości tel? Dodam, że tel jest na abonament. Wczoraj kupiłam dla sprawdzenia kartę za 5 zł. Załadowałam ją do Samsunga Galaxy Young. Zarejestrowałam ale zasięg tak niemożliwie skacze, że otworzenie jakiejkolwiek strony graniczy z cudem. Mieszkam w centrum Przymorza. W serwisie t-mobile coś poradzą czy jeszcze pogłębią problem, bo to różnie bywa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zasięg w tel Lumia 535

I jak to udowodnić w tym serwisie, że zasięg faktycznie skacze a nie że to mój wymysł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...

Ochrona telefonu (18 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...