Zaskoczona, rozczarowana i zadowolona w jednym
Skorzystałam z usług salonu w związku z atrakcyjną ofertą na gruper.pl. Termin zabiegu oczywiście ustaliłam telefonicznie. Po przyjeździe do salonu o 10.55 powiedziano mi, że muszę chwilę poczekać. O godzinie 11.15 dowiedziałam się, że zabieg nie rozpocznie wcześniej niż o godz. 11.45. "Bo ktoś źle zapisał". Sposób przekazania informacji i zdawkowe przeprosiny oraz zrzucanie winy na innych pracowników były naprawdę nieprofesjonalne.. Najbardziej zdenerowowało mnie to, iż przy rezerwacji podałam numer telefonu kontaktowego i nikt nawet przed samą wizytą do mnie nie zadzwonił, nie zaproponowano mi też innego terminu. Przez pierwsze 20 minut siedziałam i czekałam w zupełnej nieświadomości. A wystarczyło choćby zrobienie manicure w tym czasie lub zainteresowanie potrzebami klienta.
Sama usługa (zabieg mikrodermoadrazji i maska) była bardzo fajna, a kosmetyczka robiąca zabieg miła i kompetentna.Gabinet czysty i z przyjemnym, jasnym wystrojem. Dużym minusem jest brak intymności w gabinecie (2 łóżka zabiegowe obok siebie), obok spotyka się po prostu inną klientkę.
Innymi słowy nie tylko sam usługa ma wpływ, ale również obsługa klienta. Życzę powodzenia.
Sama usługa (zabieg mikrodermoadrazji i maska) była bardzo fajna, a kosmetyczka robiąca zabieg miła i kompetentna.Gabinet czysty i z przyjemnym, jasnym wystrojem. Dużym minusem jest brak intymności w gabinecie (2 łóżka zabiegowe obok siebie), obok spotyka się po prostu inną klientkę.
Innymi słowy nie tylko sam usługa ma wpływ, ale również obsługa klienta. Życzę powodzenia.