Równo tydzień temu(26.10.09r.) zdałam egzamin na prawo jazdy- kategoria B. Jestem bardzo zadowolona zarówno z kursów teoretycznych, jak i zajęć praktycznych w tym ośrodku.

Pan Florian( niestety nie pamiętam nazwiska), który prowadził teorię w mojej grupie, dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu jako instruktor i kierowca wprowadził mnie w pierwszy etap kursu na "prawko", a dzięki jego poczuciu humoru lekcje te stały się zabawniejsze, a nie jak to się często okazuje, po prostu nudne.

Materiały, w postaci książek i płyty CD, które otrzymałam od ośrodka bardzo mi się przydały( dzięki nim napisałam egzamin teoretyczny z ilością błędów 0 !)

Lecz dla mnie najbardziej godzien uwagi jest mój instruktor od "jazd": Maciej Przychodzeń, któremu będę jeszcze długo, długo wdzięczna za to jak przygotował mnie do tego, by ruszyć na miasto i w nim sobie radzić! Jest On bardzo dobrym instruktorem, dzięki któremu nauczyłam się jeździć zupełnie od zera! Jest On również świetną personą, z którą człowiek się nie nudzi i mile spędza czas ;-)

Jeszcze raz, wszystkim osobą z tego ośrodka, które miały ze mną do czynienia, serdeczne DZIĘKUJĘ!!!
Pozdrawiam, Aneta Jaskólska- świeży