Zdecydowanie NIE!!!

Do restauracji Star wróciłam po conajmniej rocznej nieobecności i niestety już tam nie wrócę... Chodziliśmy tam dość często, bo kuchnie była identyczna jak Friday's, którego zamknęli w 3miescie. Naprawde kiedyś było swietnie! Zamówiłam to co zwykle i cos czego smak znam czyli na przystawkę krążki cebuli, a na drugie danie bourbon chicken, podawanego z pieczonym ziemniakiem i salatką coleslaw... Krążki cebuli zamiast chrupiacych były rozgotowane. Myślałam ze to przypadek i drugie danie bedzie super. Niestety i w tym przypadku mocno sie zawiodlam. Pies z kurczaka była twarda, spalony i nie jadalna. Ziemniak zamiast pieczonego był ugotowany, ser który miał być rozpuszczony w środku, był surowym tartym serem (poprosiłam o poprawkę tego, ale calosc bynajmniej została wyrzucona do mikrofalowki, co dało efekt tragiczny),śmietana która zawsze była na ziemniaku od teraz jest już pasjudnym sosem czosnkowym z torebki... A pisząc ta opinię uświadomiłam sobie że sałatki coleslaw wcale nie było... Generalna ocena, zdecydowane NIE, nie wrócę już do stara i wyrzuce kartę stałego klienta. Minęła doba od mojej wizyty tam i nadal czuje paskudny posmak jedzenia, a zwłaszcza sosu czosnkiwego z proszku!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Zdecydowanie NIE!!!

Szczerze mówiąc bardzo dziwny post.... Napisane mało estetycznie i zupełnie bez sensu. " rozgotowane krążki cebuli ", : sos czosnkowy z proszku ", " colesław był, ale go nie było" - zupełnie absurdalne i nie trzymające się "kupy" dziwne opinie.... Dla tej restauracji chyba lepiej, jak ta Pani już więcej tam nie zawita :D
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0