Bardzo odradzam korzystanie z usług firmy Wako ze względu na niekompetencję, wysokie ceny, nie dotrzymywanie terminów itd. Przedstawiciel firmy jest niekompetentny, nie zna tkanin którymi handluje, odpowie źle na pytanie jak przykładowa tkanina będzie zachowywać przy innym świetle - sam nie potrafił poprawnie zinterpretować procentowych parametrów tkaniny z katalogu, którymi się zasłania. Koszt wymiany tkaniny pomimo braku kompetencji przedstawiciela musiałam pokryć sama - łaskawie usłyszałam że wymienią mi tą tkaninę po cenie producenta, moja propozycja 50% rabatu za niekompetencję została zignorowana i przez ponad 2 tygodnie bądź nie odbierano ode mnie telefonu bądź przedstawiciel firmy mnie zbywał. Musiałam zadzwonić z innego numeru aby w końcu zamówić materiał na wymianę oczywiście bez rabatu. Na pierwszy umówiony termin wymiany nikt się nie pojawił. W końcu gdy doszło do wymiany tkaniny na nową pan próbował sobie spakować mój stary materiał twierdząc że musi go odesłać do producenta - mowa tu o materiale za który zapłaciłam w całości - po mojej interwencji wypakował ściągnięty materiał ze swojego pudełka (jak to nazwać?). Porównując ceny ze znajomą przepłaciłam > 60%.