Zdecydownie Polecam
Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy jaki mojego instruktora pana Tomasza jeździliśmy samochodem numer 7 pan Tomasz surowy a raczej wymagający potrafi docenić starania kursanta i Chwali go za każdy poczyniony krok osobiście nie wyobrażam sobie jeździć z żadnym innym instruktorem prawo jazdy zdałam Za czwartym razem każde podejście do egzaminu państwowego kończyło się tym że zjadał mnie stres. Za czwartym razem Gdy wyszłam na plac manewrowy i zobaczyłam samochód numer 7 jak również okazało się że mój egzaminator ma na imię Tomasz zrozumiałam że dziś jest ten dzień każde polecenie od egzaminatora wykonane zostało za pierwszym razem wykonane bardzo dobrze. Na egzamin czułam się przygotowana w 100% jaki moje nastawienie Dzięki wiedzy którą posiadam było bardzo pozytywne Nigdy nie zapomnę tego jaką cenną radę dał mi pan Tomasz że jedynym moim wrogiem jestem ja sama i tylko przez siebie mogę nie zdać bo będę się denerwować Także jeszcze raz bardzo dziękuję . I z całą pewnością polecam mój instruktor przygotował mnie nie dla egzaminu ale dla mnie samej abym na drodze była dobrym kierowcą Serdecznie pozdrawiam Agata