Zdjęcia z Family Cup

Pierwsza seria zdjęć z wyścigu Sopot Family Cup dostępna jest na:
sport-fotograf.pl
Na drugą serie zapraszamy wkrótce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zdjęcia z Family Cup

Mam nadzieje że druga seria będzie lepsza,bo ta nie jest za ciekawa...

No i co z tymi zdjeciami... Czekam i patrze i brak fotek... a juz ponad tydzien minelo

zle patrzysz, sa od dawna.

Wg wątku autora rozumiem ze to jest pierwsza seria zdjec ktora pojawila sie 13 czerwca. I wtedy było 6 stron galerii. Od tego czasu nic nowego nie zostalo zamieszczone. Autor zapowiedzial ze druga seria wkrotce. Wiec albo to sie pojawiło po godzinie od pierwszej serii, albo jest duzy poslizg...

Druga seria została dodana kilka godzin później. Niestety z przykrością stwierdzam, że nie doszło dużo zdjęć.

Zapraszamy w niedziele na odsłonę nowo odświeżonej strony sport-fotograf.pl
Na nowej stronie zostanie dodana galeria z RedBull Kwiat Paproci (ponad 400 zdjęć)

a czy będą to zdjęcia w normalnym formacie czy takie same miniaturki jak z Family Cup?

Po fotografii sportowej nazwanej z imienia i nazwiska oczekuje się więcej niż to co prezentujesz. Nędzne te fotki. Popracuj nad warsztatem.

Testuje nowego fotografa który właśnie robił zdjęcia na Family Cup (nasz stały fotograf nie mógł wykonać zdjęć gdyż sam brał udział w zawodach).

Dziękuje za informację, dostosuję się do uwag.
Zapewniam że poziom będzie rósł z zawodów na zawody - o czym będzie można się przekonać już w niedzielę.

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...