Re: Zdjęcia z Murowanej Gośliny
moze jeszcze wyjasnie: gdy skrecisz wtedy na GIGA (bo jedziesz GIGA wiec logika nakazuje skrecic qrva na GIGA) to natłucze sie 126km....a podobno mialo byc 104 :( co to jest??? harpagan???
a mialo byc tak pieknie....ja tutaj ryzykuje zdrowie (biedne kolano:( , do tego nie pije alkoholu przez 2 tyg. a z tego wychodzi takie cos....jak na 111km dowiedzialem sie, ze pomylilem trase, to qrva myslalem z****_ie....no wlasnie....a te te bramki, to w ogole z****Biste-nic nie pipczalo jak sie przez nie przejezdzalo: -cholera, zaliczylo, czy nie??? moze by jeszcze raz przejechac" (takie texty slyszalem)...
a ten numer z wbudowanym chipem, to normalnie HI-TECH...
to byl moj pierwszy GIGA w zyciu, co prawda nawet niezaliczony, bo po dojechaniu do mety olałem oscentacyjnie ta impreze i linii mety nie przejechalem, ale za to zapamietam ja na cale zycie ,takiego mialem dola jakbym przez 2tyg. jarał na maxa....FU__CK!!!!!!!
to tyle ode mnie odnosnie tego maratonu...aha nawet posilku regeneracynego nie dostalem, bo jak zawitalem na miejsce to juz sluzby mundurowe konczyly wyzerke i nic nie zostalo....dziekuje serdecznie.....
0
0