Zdjęcia z Murowanej Gośliny

Zdjęcia z Murowanej Gośliny znajdziecie u mnie na stronie.. www.bolek.ir.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zdjęcia z Murowanej Gośliny

kiedy film ?_Bolek_ napisał(a):

jest juz film

**** Murowana Off.....a tego czuba co na 90km wywiesil drogowskaz:

<---Finish, Mega, Mini.............GIGA----->

za jajca powiesic !!!!!!!!!!

moze jeszcze wyjasnie: gdy skrecisz wtedy na GIGA (bo jedziesz GIGA wiec logika nakazuje skrecic qrva na GIGA) to natłucze sie 126km....a podobno mialo byc 104 :( co to jest??? harpagan???

a mialo byc tak pieknie....ja tutaj ryzykuje zdrowie (biedne kolano:( , do tego nie pije alkoholu przez 2 tyg. a z tego wychodzi takie cos....jak na 111km dowiedzialem sie, ze pomylilem trase, to qrva myslalem z****_ie....no wlasnie....a te te bramki, to w ogole z****Biste-nic nie pipczalo jak sie przez nie przejezdzalo: -cholera, zaliczylo, czy nie??? moze by jeszcze raz przejechac" (takie texty slyszalem)...

a ten numer z wbudowanym chipem, to normalnie HI-TECH...

to byl moj pierwszy GIGA w zyciu, co prawda nawet niezaliczony, bo po dojechaniu do mety olałem oscentacyjnie ta impreze i linii mety nie przejechalem, ale za to zapamietam ja na cale zycie ,takiego mialem dola jakbym przez 2tyg. jarał na maxa....FU__CK!!!!!!!

to tyle ode mnie odnosnie tego maratonu...aha nawet posilku regeneracynego nie dostalem, bo jak zawitalem na miejsce to juz sluzby mundurowe konczyly wyzerke i nic nie zostalo....dziekuje serdecznie.....

Ziarno spokojnie......do harpagana to ci jeszcze troche brakowało. A poza tym nie martw się bo mi w GRATISIE dali dodatkowo 4 godziny na mega po przejechaniu linii mety. A to tak żebym wiedział jak sie czuje "czerwona latarnia". A może po prostu tak szybko przeleciałem przez mete , że wyprzedziłem sygnał z czipa o 4 godziny. Ale na szczęście p.Golonko był na tyle wyrozumiały, że się nie pogniewał gdy nie przyjełem tego "gratisa"

Skoro wiedziales że GIGA ma 100km to logika na 90km chyba kazala kierowac sie na mete a nie na dystans GIGA +, pozatym była tam tabliczka meta acz kolwiek przyznaje że była mała, ale kazdemu sie zdażyło juz chyba pogubić

tyle ,ze calkiem sporo osob tam "sie zrobiło", wiec cos jednak bylo nie tak z tym oznaczeniem...

a we wrocku prowadzacy pomylil trase i dwiescie osob sie musialo wracac ...

http://www.azsug.yoyo.pl/wroclaw.html

zachecam

heheh niezle...ale z tego co na forum czytałem, to w Murowanej tez o maly wlos nie doszlo do podobnego zdazenia, gdy pilot nie mogl sie zdecydowac, co dalej (w tym pechowym miejscu..) ale na ratunek przyszedl mu Andrzej Kaiser i pokierowal biedaka we wlasciwym kierunku....

Te relacje są ciekawsze :)))
http://www.forum.bikemaraton.com/viewtopic.php?f=2&t=23

Bolek twoj film jest nie do ściągnięcia, 2 dzień już leci i z 5 razy przerwalo :)

wrzuć na rapidshare albo na coś podobnego. Ten chomik to gówno, nic nie idzie stamtąd ściągnąć.

A mi się udało :)

zdjecia.....filmy..... i jeszcze wam źle.Troche cierpliwości. A poza tym to niemoja wina że taki jest przekaz, poza tym niechce mi sie z czym innym kombinowac