Zdobyć, utrzymać, porzucić

Temat dostępny też na forum: Zdobyć, utrzymać, porzucić
Opinie do spektaklu: Zdobyć, utrzymać, porzucić.
Zdobyć, utrzymać, porzucić
Teatr Muzyczny ROMA

Premiera: 27-10-2010

Zdobyć Utrzymać Porzucić to spektakl muzyczny, w którym każda z aktorek przewodzi kolejnej części tryptyku: Katarzyna Zielińska - hasłu ZDOBYĆ, Katarzyna Żak - pragnieniu UTRZYMAĆ i Olga Bończyk - zjawisku PORZUCIĆ.

Głównym elementem spektaklu są piosenki ilustrujące tytułowe czasowniki, a zatem zarówno utwory ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIE POLECAM!!!!

Byłam na spektaklu w Warszawie i bardzo się rozczarowałam, Panie śpiewają i owszem ale wieje nudą moim zdaniem spektakl bardzo poniżej przeciętny.Nie polecam za taką kasę! bilet powinien kosztować góra 20-25zł
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

jakaś pomyłka?

Też byłam na spektaklu,więcej na premierze w Teatrze ROMA,mam kompletnie inne zdanie- spektakl bardzo mi się podobał, bardzo wesoła i dowcipna treść,ekstra gra aktorek, można bardzo dobrze spędzić dwie godziny.Pani Ewelina była chyba na innym spektaklu. Kilka piosenek fajnie i dowcipnie wykonanych,łączących się z treścią spektaklu.Wart polecenia.Oczywiscie ,iż idę ponownie w poniedziałek.Naprawdę warto.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

pomyłka

Byłam na premierze w Teatrze ROMA,Spektakl super,piękne kobiety,fajna fabuła,ładne piosenki.
Spektakl ma tempo i duzo dobrego humoru.Pani Ewelinie pomyliły sie chyba spekatkle.Najlepszą recenzją jest ta, iż jutro ponownie ide na ten spektakl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZUZ

Świetny spektakl!!! Warto iść. Polecam..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super

Dla mnie bomba, śmiesznie, ciekawie...
Kasia Zielińska - wyglądała i grała rewelacyjnie, Kasia Żak - zaskakująca i naprawdę komiczna, a Olga Bończyk...... - cóż poza tym że jest piękną kobietą to jeszcze cudnie śpiewa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Chłopi (51 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Chłopi . Chłopi wg powieści Władysława Reymonta Wojciech Kościelniak po...

Stosunki na szczycie (44 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . Miłosne zagadki za nasze podatki! Sir Clive...

Kochanie, wróciłem! (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że stereotypowe postrzeganie...