Zdrada, rozwod, podział majątku

Czy są tutaj kobiety, które wiedza jak postępować w sprawach podziału majątku w trakcie rozwodu... Czy znają jakichś super prawników? Czy wygrały walkę o byt?
Proszę o swoje spostrzeżenia na ten temat tutaj na forum...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zdrada, rozwod, podział majątku

Z tym tematem moga byc problemy.
Nie kazda ktora przez to przeszla bedzie miala ochote tym sie chwalic.
Predzej na priva.
Tylko jak moga pisac do kogos kto jest anonimowy?

kolejna co biednego faceta chce w skarpetkach puścic jak już jej nie kocha..;)..

Ja mam male doswiadczenie...nieprzyjemne male doswiadczenie, choc nie dotyczy mnie bezposrednio. Za malo tu napisalas, wiec trudno mi powiedziec cokolwiek.
-respect-

Pojdz z tym do kancelari adwocackiej a nie na forum ........... z adwokatem i na wokandzie wywlecz jaka jestes w "niebycie " .Z drugiej strony to pomysl --- MOZE CZEGOS BYLO ZA MALO ------

Za mało napisałaś w tej sprawie.Ja jeste w trakcie takiej małej akcji która bezpośrednio mnie nie dotyczy ale uczestniczę w tym aktywnie.Napisz coś więcej.

Z tego co wiem to majątek dzieli się pół na pół i to jeszcze zależy od tego co zostało kupione przed ślubem a co w trakcie trwania małżeństwa.Wiem ,że zrzeczenie się mieszkania o wartości ok 130 tyś u notariusza w Gdański Wrzeszczu kosztuje 2,5 tyś zł.Tyle kasy za podpisanie papierka.
Ale udaj sie lepiej do prawnika,on z pewnościa Ci cos poradzi....tylko weź gotówkę ze sobą bo za darmo nic Ci nie powie!!!!

O podziale majątku warto przed rozwodem trochę więcej poczytać. Tutaj jest ciekawy tekst na temat podziału majątku, czy warto go dokonać przed czy po rozwodzie https://notariat.edu.pl/podzial-majatku-przed-czy-po-rozwodzie-separacji_qqcr.a#. Temat trudny, jak samo rozstanie, ale przezorny zawsze ubezpieczony.

Inne tematy z forum

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (50 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Ładna kobieta z męskimi genitaliami (15 odpowiedzi)

Czy jest szansa poznać taką kobietę? Bo taka kobieta jest idealna dla biseksualisty. Bo można...