Zdrowe produkty od lokalnych rolników nareszcie w Gdańsku

Temat dostępny też na forum: Zaspa
Cześć wszystkim! :)

Zaangażowałam się w rozwijanie projektu Lokalny Rolnik w Trójmieście. To największy bazar online, na którym można kupować produkty od lokalnych wytwórców. Żywność na portalu jest zdrowa, prawdziwa (jak za dawnych czasów) i dokładnie przez nas sprawdzona. Wyszukujemy w regionie prawdziwe perły, rolników z prawdziwego zdarzenia, którzy kochają to, co robią i mają poczucie misji. Aby robić zakupy na portalu, trzeba się zarejestrować i wybrać grupę, która znajduje się najbliżej Twojego miejsca zamieszkania. Punkty odbioru zakupów znajdują się w lokalnych restauracjach, fitnessach, szkołach tańca oraz w domach Twoich sąsiadów. Z biegiem czasu punktów będzie coraz więcej. Jeżeli to, co jesz jest dla Ciebie ważne, nie chcesz zaśmiecać swojego organizmu konserwantami, chcesz kupować warzywa, owoce, jajka i mięso ze sprawdzonego źródła - zapraszam do rejestracji na portalu: http://www.lokalnyrolnik.pl :)

Pierwsze zakupy już w październiku! :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie widzę nigdzie namiarów w Gdańsku. Proszę o szczegóły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też tego nigdzie nie widzę, więc nie wiem o co chodzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...