wyjątkowo dobry lekarz (1) Piszę oburzona poprzednią opinią o zajętym telefonie i narażaniu pacjentów na... Maria super (1) Obsługa exstra , abstrachuję od obaw co do bólu- którego jak pózniej... Ryszard Góralski jedna z wielu zadowolonych (1) bylam pacjentką dr Sz. i zawdzięczam mu to, że nie poddal mnie operacji... jolka
marta - opinia (1) nie polecam, u mojej mamy nie wykrył guzka na macicy a inny lekarz tak . Poza... marta jak za komuny... (1) Lekarki sa naprawde super, z nimi nie ma problemow , jednak tak jak wczesniej... joasia Polecam (1) Ja również uważam,że doktor T.Konefka to naprawdę świetny lekarz! Pozdrawiam!... Marta Swietny lekarz (1) Doktor Laskowski to bardzo dobry specjalista.Precyzyjnie i bardzo szybko... M.N. Polecam (1) Pozdrawiam i Dziękuję Katarzyna S. Okropna przychodnia (1) Okropna przychodnia Anonim Kompetenty, godny polecenia (1) Dr Będkowski to bardzo dobry specjalista, z indywidualnym podejściem do... Maladiec polecam laboratorium i nie tylko (1) miła obsługa w rejestracji ogólnej i laboratorium, ludzie są pomocni, bardzo... Karolina nie polecam (1) odstraszają Panie z rejestracji... faktycznie jakby za karę pracowały,... Karolina Iza - opinia (1) Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Byłam u dr Legan-w SwissMedzie... Iza Rewelacja :) (1) Super lokalizacja, sprawne funkcjonowanie kliniki, wystój i wyposażenie... Emi. Duże rozczarowanie (1) Gabinet lekarski wygląda moim zdaniem wręcz upiornie, a oświetlenie jest... tygr Witam, (1) Grogie Panie jestem przyszła mama, musiałam zmienic lekarza w 7 miesiacu... Laura dla mnie załamka (1) pani nawet sympatyczna, ale ja czułam, że mam problem, a pani była... Joanka Polecam! (1) Pani doktor jest bardzo miła i sympatyczna, poświęciła mi tyle czasu, ile... Ania Jestem bardzo zadowolona!!! (1) Muszę przyznać ze nie spodziwałam się tak miłej i fachowej obsługi. Goraco... aaa mieszane uczucia (2) Z jednej strony widac fachowość, pani doktor prezyzyjnie opowiedziała nam co... mama Tymka