Clinica Medica (1) Od ponad roku chodzę tam do ginekologa a miesiąc temu przeszłam operację... Monika zadowlona pacjentka - opinia (1) Szczerze powiem, że zadziwiają mnie niepochlebne opinie o p.doktorze. Ja... zadowlona pacjentka Maria - opinia (1) Dwójka moich dzieci przebywała na oddziale dziecięcym VI, gdzie ordynatorem... Maria
Świetny Dermatolog! (1) Miałem poważny proble z moją skórą. Byłem u wielu lekarzy, ale żaden z nich... Konradeszer bardzo dobry lekarz (1) spotakłam się z Panią doktor podczas wizyt domowych. Ujęło mnie podejście do... Agnieszka W. pacjent - opinia (1) Leczylem zeby u takiej milej Pani Stomatolog!! Bardzo polecam!! pacjent Uwaga na kwalifikacje (1) W przychodni jako laryngolog zatrudniona jest pani, która nie ma... A. Grzeczka Na 3+ (1) Przede wszystkim bardzo drogo,za kazdy najmniejszy szczegol trzeba placici... Ela kameralna przychodnia (1) bardzo mała ale przez to bardzo fajna przychodnia, powinno być takich... Aleksandra Polanowska Polecam! (1) U doktora Miśkiewicza dopiero zaczełęłam się leczyć. Jestem po pierwszej... Aga WIELKI KOSZMAR!!!!!!! (1) Czy tak ma wyglądać obsługa w prywatnej klinice? Do dziecka, które ma 40... Ania K. Dziękuję (1) Szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji. Polecam Pana Doktora z pełną... Wojtek Moje wrazenia (1) Doktora poleciła mi moja ginekolog. Byłam na USG i jestem nie zadowolona.... Jo. ODRADZAM!!! (1) Niestety - Doktor po wejściu do gabinety poświęcił mi może całe 6 minut -... katarzyna S. Przybylski Alfons - opinia (1) P.dr Przybyła podchodzi do pacjenta po ludzku , wychodząc od niego z... Przybylski Alfons Komentarz do Oli (1) Niestety po dziś dzień nie mogę zapomnieć o dr. Danielu ponieważ po kilku... Beti Dr nauk medycznych Henryk Tuszyński (1) kardiolog, specjalista chorób wewnętrznych i medycyny morskiej i tropikalnej Funio podejście do pacjenta profesjonalne (2) Obawiałem się że mam chorobę narządów płciowych ale wszelkie moje... Krystian Bardzo dziękuję... (2) ... za tak miłe przyjęcie. Już od progu poczułam się, jak nie w gabinecie... Ewa Zadowolona pacjentka - opinia (1) Lekarz z powołania. Indywidualne, fachowe podejście do problemu i... Zadowolona pacjentka