Polecam!!! (1) Jestem stałą pacjentką Gdańskiego Centrum Stomatologicznego i jestem... Wdzięczna pacjentka!! wizyta (1) rozczarowana po wizycie u p.Chełmińskiej byłam prywatnie, ale zostałam... kolejna klapa Na zdrowiu nie ma co oszczedzac!!! :) (1) Ja mam dobre zdanie na temat lekarzy jak i leczenia w tym szpitalu. Lekarze... Asia
super (1) Świetny pod każdym każdym względem!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) an dr. Kujawa (1) Racja! przereklamowana poszłam tam z moim chlopakiem przy którym ona... uczulona, heheh ostatnia nadzieja (1) no wiec po 3 wizytach u innych endokrynologow postanowilam odwiedzic jeszcze... czarów nie będzie WIELKIE ROZCZAOWANIE!!!! (1) NIE ZDĄŻYŁAM NAWET ZOBACZYĆ SWOJEGO DZIDZIUSIA I POSŁUCHAĆ JEGO SERDUSZKA BO... WERONA WERONA - opinia (1) NIE ZDĄŻYŁAM NAWET ZOBACZYĆ SWOJEGO DZIDZIUSIA I POSŁUCHAĆ JEGO SERDUSZKA BO... WERONA NIE POLECAM !!!!!!!! (1) NIE ZDĄŻYŁAM NAWET ZOBACZYĆ SWOJEGO DZIDZIUSIA I POSŁUCHAĆ JEGO SERDUSZKA BO... WERONA poród na zaspie (1) 20 lutego urodziłam w tym szpitalu synka.Tydzień wcześniej trafiłam na... Emilia profilaktyka w wydaniu pani Legan (1) Pani Legan jest lekarzem, ktory chyba nie wie co to i po co profilaktyka.... kora Dr Skoczyńska (1) Chodzę do dr Skoczyńskiej od małego i powiem jedno, nie ma lepszego lekarza... ICE Polecam (1) Polecam zwłaszcza Panią Doktor Julitę Barwińską, to uczciwy i bardzo dobry... wierny pacjent Pacjent - opinia (1) Tragedia, nie polecam! Pacjent POLECAM!!! Wspaniały człowiek i lekarz (1) Jeżeli macie jakikolwiek problem ortopedyczny, to lepiej trafić nie możecie.... ciocia mara Danuta - opinia (1) Sądzę, że aktualny remont przyniesie zmaiany na lepsze jeżeli chodzi o... Danuta Panie w Recepcji-niekompetentne i nieuprzejme (1) Niestety opinię na temat przychodni w Swissmedzie psują Panie w Recepcji. Są... DRL Od stydentki chodzącej na zajęcia w czwartek (1) Koleś na praktykach z samymi dziewczynami bardzo mi się to nie podoba i... Nie zadowolone z tego pomysłu dr. Sokołowski (1) Korzystając z przychodni specjalistycznej onkologicznej jestem zadowolona z... Mariola komentarz do opinii Betti (1) Betti - w nowoczesnych gabinetach norma sa fotele, na ktorych pacjent lezy -... ola