Pełen profesjonalizm (1) To czego szukałam... Profesjonalnie, dokładnie, sterylnie i przyjemnie... Teresa Droszynska Bardzo dobry fachowiec i super asystentka (1) Uwazam, że Pani Malgosia jest bardzo dobrym stomatologiem i ortodontą.... Iza dlaczego?? (1) interesuje mnie w jaki sposob swissmed otrzymal ceryfikat jakosci iso i inne... pacjentka
Tak trzymać !!! (1) Od wielu lat korzystam z pomocy i wiedzy specjalistów w tym ośrodku (kiedyś... Elwira ja tu czegoś nie rozumiem! (1) jestem nową zarejestrowana w tej przychodni gdyż mam najbliżej i zależało mi... rozczarowana Najlepszy lekarz jakiego spotkałam (1) Bardzo kompetentny, miły, życzliwy, sympatyczny lekarz, delikatny, fachowy,... Magda Polecam (1) Profesjonalne i bezbolesne leczenie. Bardzo miła obsługa. Gorąco polecam!!!! Piotr polecam (1) pan doktor bardzo mi pomogl,zwlaszcza przy porodzie.polecam aga polecam (1) uwazam pania doktor za bardzo dobrego specjaliste.dzieki niej mam... aga nie polecam (1) pan doktor traktuje z gory pacjentki (mama i sipstra tez u niego byly),ma... aga jmt - opinia (1) bardzo miły lekarz, ceny przystępne. polecam to profesjonalista w swoim... jmt polecam! (1) Wspaniała lekarka z powołania. Podejmuje trafne, odpowiedzialne decyzje,... Sylwia Niezbyt... (1) Niestety byłem w tym polecanym gabinecie tylko raz i już nie zajżę. W... Maciek Najlepszy ginekolog kobieta (1) Do pani dr chodzilam najpierw do przychodni na ujescisku ale byly tam do... judytka Podziekowania (1) Dziekuje z calego serca personelowi oddzialu patologii ciazy,wszystkim... Kasia Swietnie wasztaty! (1) Bylam bardzo mile zaskoczona tym, co mnie spotkalo na warsztatach u Pani... Zoya Nigdy więcej u tgo pana (1) Ten lekarz to prawdziwy gbur! Przez całą wizytę powiedział do mnie 3 słowa!... Monia polecam (1) gratuluje właścicielom kliniki kilkakrotnie byłam w tej klinice usługi tam... ewa OBY WIĘCEJ TAKICH LEKARZY!!! (1) DR FOLWARSKI PROWADZI NASZEGO SYNKA OD PRAWIE TRZECH LAT I JESTESMY W 100 %... PACJENT Super (1) To najlepszy i najsympatyczniejszy lekarz u jakiego byłam, po prostu SUPER!!!! Aga