Aż strach się bać! (1) Nie będę miło wspomniał wizyt u Pani Urbańskiej. Powinna przyznać się, że... Pacjent GORĄCE PODZIĘKOWANIA DLA WSPANIAŁEJ DR. SZCZUROWICZ (1) Leczyłam sie w tej klinice 5 lat i duzo mogłabym tu napisać.Dla dr.... Agnieszka Makowska karolina - opinia (1) dr Hebda to osoba,która oszukuje pacjentów,wmawiając im,że niezbędne jest im... karolina
usg 3d (1) czy dr Wydra ma w swoim gabinecie usg 3d? kwiatek Polecam!! (1) Polecam Panią Doktor, ponieważ stawia trafne diagnozy i nie nadużywa... pacjent Polecam! (1) Przemiły lekarz, pomocny w każdej sytuacji. Ma bardzo dobre podejście do... M. Pieczonka Polecam! (1) Odkąd leczę się w tym gabinecie przestałam bać się wizyt u dentysty, lekarze... g.kilian Specjalista, ale niemiły... (1) Miałam do czynienia z panem Mazurkiewiczem i prywatnie, i w szpitalu. Jest... Kowalska Lekarz Wojewódzkiej Przychodnii Skórnej - kieeeepsko (1) Czy znacie lekarzy, którzy "leczą" nie patrzą, nie badając pacjenta? Ja znam... Majka zdecydowanie nie polecam ! ! ! ! ! (1) Ogromnie rozczarowana bylam wizyta u Prof.dr hab.med P.Niestety utytuowania... Izabela Świetny fachowiec (1) Bardzo kompetentny , miły i skuteczny w leczeniu .Mam do niego jako do... nati wieloletnia pacjentka - opinia (1) chodzę do dr butalewicz od paru ładnych lat i wczesniej, gdy nie miałam... wieloletnia pacjentka Agata Z Tczew - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że oddałam moją twarz w ręce Pani Dr Kamili bo mam... Agata Z Tczew szukasz wyrozumiałego ginekologa kobiety? (1) panią dr. znalazłam przez znajomych,miła i wyrozumiała przedewszystkim... zadowolona pacjentka ok:) (1) Ja polecam Panią Cwalinę!!! Czarna godny zaufania (1) i polecenia lekarz, jestem w 34 tygodniu ciąży i nie narzekam, wszelkie... kkr_84 Super lekarz (1) Przemiły człowiek z fantastycznym podejściem do pacjentów. Potrafi zawsze... Gonia Wszystkim odradzam!!! (1) Nie zgadzam sie z poprzednimi opiniami. Zdecydowanie odradzam. Wyposażenie... psycholozka PODZIEKOWANIE (1) Chciałem panu podziekować za wspaniałą terapie mej kuzynki która chorowała... Karol CHCESZ UMRZEć, IDź SIę LECZYC DO WOJEWóDZKIEGO!!!!! (1) Horror. Już mi słów brak na to, co się w tym szpitalu dzieje. Moja siostra... Dorota