Żenada
Potwierdzam poniższą opinię, też zamówiłam kalendarz jako prezent na święta. Z Grouponu, czyli z góry ZAPŁACONE. Wysłałam pliki 12 grudnia, czas realizacji miał być do 5 dni. Po 5 dniach dostałam maila z informacją, że pliki nie przeszły, bo mają za duży ruch na serwerze. Wysłałam ponownie, na podany inny mail, i na ich firmowy. I tyle. Prosiłam by dali znać, czy zdążą przed wigilią, żebym wiedziała czy nie kupić może czegoś innego na prezent "zastępczy". Zero odpowiedzi na mail, nie odbierali telefonów. Dlatego obsługa też dla mnie to żenada.
Rozumiem nawał pracy przed świętami, ale skoro grzecznie pytam "czy zdążycie" - to można odpowiedzieć!?
2 tygodnie temu w końcu odebrali i jak gdyby nigdy nic powiedzieli, że "jutro" kalendarz idzie do druku. Poprosiłam o informację jak będzie gotowy. Do dziś ZERO KONTAKTU.
Kalendarz już dawno wydrukowałam gdzie indziej.
Takiego żenującego podejścia do klienta jak w pixelli nie doświadczyłam nigdzie, a z racji zawodu z niejedną drukarnią już współpracowałam.
I będę im robić antyreklamę u każdego potencjalnego klienta.
Rozumiem nawał pracy przed świętami, ale skoro grzecznie pytam "czy zdążycie" - to można odpowiedzieć!?
2 tygodnie temu w końcu odebrali i jak gdyby nigdy nic powiedzieli, że "jutro" kalendarz idzie do druku. Poprosiłam o informację jak będzie gotowy. Do dziś ZERO KONTAKTU.
Kalendarz już dawno wydrukowałam gdzie indziej.
Takiego żenującego podejścia do klienta jak w pixelli nie doświadczyłam nigdzie, a z racji zawodu z niejedną drukarnią już współpracowałam.
I będę im robić antyreklamę u każdego potencjalnego klienta.