Żenada
Niestety nie moge polecic tego warsztatu. Wzieli ode mnie auto do bezgotowkowej naprawy i dali samochod zastepczy. Na poczatku wrazenie OK. Gdy ubezpieczyciel uznal szkode calkowita kazali przyjechac porozmawiac z szefem. Szef bardzo mily doradzil aby zaczekac kilka dni na wysokosc odszkodowania. Zgodzil sie na uzywanie samochodu zastepczego. Po tygodniu okazalo sie ze odszkodowanie jest niskie i nie chca za ta kwote naprawiac auta, kazali zaplacic za uzywanie auta zastepczego 120zl netto za dzien! choc mialo byc za darmo! Oddalem auto zastepcze i stwierdzilem ze musze porozmawiac z szefem o zaplacie. Szef byl akurat tydzien na wyjezdzie wiec nie pozwolili mi zabrac mojego uszkodznego auta. Po tygodniu szef wrocil i mowi ze koszt auta zastepczego to wlasnie 120zl netto/dzien. Nie bylo mowy o negocjacji i wczesniejszej umowie ze ma byc za darmo.
Poszedlem odebrac auto (kombi) i okazuje sie ze wrzucili wszystkie wymontowane czesci typu chlodnica, plastiki itp do tylu samochodu na siedzenia bez folii. Tapicerka wybrudzona :(
Wrocilem do domu, wypakowuje tyl auta, sprawdzam czesci i okazuje sie ze brakuje reflektorow przeciwmgielnych. Oddali dopierro po naciskach. Zenada i naciaganie
Poszedlem odebrac auto (kombi) i okazuje sie ze wrzucili wszystkie wymontowane czesci typu chlodnica, plastiki itp do tylu samochodu na siedzenia bez folii. Tapicerka wybrudzona :(
Wrocilem do domu, wypakowuje tyl auta, sprawdzam czesci i okazuje sie ze brakuje reflektorow przeciwmgielnych. Oddali dopierro po naciskach. Zenada i naciaganie