Zero znajomości w branży!!!!

Zamówiłem w tej firmie drzwi wewnętrzne.... przyjechał sam właściel sklepu, zrobił pomiary i wzystko miało być zgodne z rzeczywistością.. otrzymałem drzwi i co się okazuje, otwór drzwiowy ma 72cm a ja otrzymuje drzwi do otworu 82cm. złożyłem reklamacje a właściel odpowiada m, iż jest to moja wina że takie drzwi otrzymałem... wiec się pytam po co są te pomiary i dokumenty z pomiarów... nie polecam tej firmy nikomu, lepiej zamówić w każym innym miejscu tylko nie w tej firmie... zresztą przekazałem całą sprawę do rzecznika spraw konsumenckich jak i złożyłem zażalenie do firmy produkującej drzwi aby weryfikowali swoich dystrybutorów..... Ponadto zero komunikacji ani nawet słowa przepraszam lub poszukania rozwiązania problemu.. pełne ignorowanie klienta...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Zero znajomości w branży!!!!

Klient oczywiście bezczelnie kłamie, drzwi miały być pilnie , a sprawa wyniknęła po 3 miesiącach, w kontakcie reklamacyjnym był arogancki , a teraz oczernia firmę na co nie mogę nie zareagować. Podczas pomiarów Pan pouczał mnie , iż wykonuje je nieprawidłowo, stwierdził ,że jest fachowcem w branży stolarskiej, wyjął swój dalmierz laserowy i poprawiał pomiary. Dodam , że otworów montażowych (jak Pan pisze) nie było ponieważ były jeszcze zamontowane stare ościeżnice i drzwi.Mimo iż sugerowałem i informowałem ,że błędnie interpretuje wymiary, Pan wiedział lepiej;-pytam po co zamawiał pomiar skoro sam się lepiej zna?!, po przedstawieniu do akceptacji naszych pomiarów przed zamówieniem kazał pracownikowi zmienić zamówienie na 1 kpl. drzwi, o którym to właśnie się rozpisuje; pozostałe o dziwo pozostawił bez zmian. Nadmieniam ,że montaż miał być we własnym zakresie więc nie upierałem się przeciw decyzji Klienta. Dla mnie cała ta sprawa była i jest dziwna bowiem od początku jak pisałem Pan nie był zadowolony z obsługi to po co zamawiał?. Reasumując Nie twierdzę ,że moja firma jest bez wad, bo "nie myli się ten kto nic nie robi", a różne przypadki chodzą po świecie, ale w tym przypadku naszej winy nie ma. !. Zawsze staram się aby Każdy Klient był zadowolony z naszych usług.
pozdrawiam Pan Zbigniewa oraz wszystkich byłych i przyszłych moich Klientów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0