Zespół Second Heaven

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Zna ktos może zespół Second Heaven?Z okolic Starogardu Gdańskiego.Bawil sie ktos kiedys przy tej orkiestrze?. Bardzo prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zespół Second Heaven

Pracowałam w jednym z lokali, w których grali. Bardzo mi się spodobali. Wokalista śpiewa zachwycająco

Pozdrawiam

Wokalista? Z tego co wiem to tam śpiewa kobieta...

Tak, wokalistka! Sorki, zjadłam K

Czyli wszystko się zgadza:) Pozdrawiam

no to kto w końcu śpiewa?? Na ich stronce w mp3 słychać śpiew Pana i Pani. Ale głos ta Pani ma ładny i chyba zna się na śpiewaniu. Szkoda że nie słyszałam wcześniej tego zespołu

Sama chciałam ten zespół, ale się spóźniłam :( Śpiewa głównie kobieta (fantastycznie) z facetem. Zespół to trzy osoby plus dźwiękowiec.

Lepiej się pospiesz, bo ciężko u nich dostać termin.

Chciałam mieć termin w sierpniu ale nie mogłam zgrać zespołu z salą i bede miała w lipcu bez "r" poprostu szok, bo to przecież jeszcze ponad rok. Pani Ania z kapeli to bardzo sympatyczna kobieta,dzwoniłam do niej kilka razy, przekładałam,kręciłam itd. a ona to wszystko przyjmowała z anielska cierpliwością:)

Ja też sierpień 2009, a dowiadywałam się 2 miesiące temu!
Brałam pod uwagę tylko 2 zespoły, ale na szczęście drugi miał wolne :)

Byłam na ich stronce i szczerze mówiąc jestem zawiedziona. Jest jeden "teledysk" na którym prawi ich nie słychać i jedno mp3 które brzmi trochę jak disco polo. To nie moje klimaty. Chyba, że któraś z was ma jakieś inne ich nagrania. Będę wdzięczna, pozdrawiam

Tak ten teledysk jest słaby.Jak tylko moja znajoma da mi przegrać kilka piosenek w ich wydaniu to dodam o ile mnie ktoś oświeci jak to się robi,jesli jest to w ogole mozliwe.

a ktorego lipca ich masz?ja tez sie nad nimi zastanawiałam, moja data to 25 lipiec 2009 r, oreintujesz sie juz może ile biorą za wesele?

Mam na 18 lipca 2009.Biorą od 2500 do 3000.

ja slyszalam ich na weselu byli super, bebeczka ma piekny glos,,a pozatym to szalenie sympatyczni ludzie, ale moj termin mieli juz zajety

Domi masz może już te piosenki bo też bym chciała posłuchać jak oni śpiewają

up

Dziewczyny mam płyty dvd z ich nagraniami ale nie potrafie samego dzwieku przegrac na kompa a pozniej na forum.Jesli któraś się orientuje to prosze o pomoc.

A nie możesz tego wkleić na wrzute albo youtube i podać linka, bo na forum to możesz wkleić chyba tylko linka. Trzeba zapytać się AgusiaGda ona wszystko wie :)

a dlugie to dvd? To dvd z wesela czy jakieś ich demo? Bo jeżeli dvd z wesela to nie wiem czy młodzi by się zgodzili żeby być na wrzucie albo na youtubie :). jak mój brat wróci w niedzielę ze szkolenia to się go zapytam jak to zrobić żeby był sam dźwięk może będzie wiedział.

Trzy płyty z wesela:) i nie sądze żeby młodzi sie na to YouTube zgodzili. Lepiej poczekajmy na Twojego brata.Pozdrawiam.

Domi a obejrzałaś już te płytki. Jakie są Twoje wrażenia po przesłuchaniu? Podobało Ci się? Pamiętasz może jakie zabawy mieli? Ja trochę się naczytałam o nich też na innych forach i ani jednej złej opinii, wszyscy zachwalają że ta Pani ładnie profesjonalnie śpiewa. No i teraz się zastanawiam czy nie zrezygnować z mojego zespołu i nie zadzwonić do nich. Ale najpierw bym chciała wlaśnie posłuchać jeszcze parę piosenek w ich wykonaniu (mam nadzieje że da radę się wkleić z tych Twoich dvd) ta na stronce piosenka podoba mi się bardzo ale fajnie by było posłuchać więcej.

agusiaki, widiałam te płytki i nie moge złego słowa powiedzieć,śpiewają wszystkie znane piosenki(a z disco polo zaśpiewali chyba tylko jedną-jesteś szalona, od zięcia dla teściowej) i ta kobieta ma naprawde ładny głos.Twoj zespół słaby jest,że chcesz zrezygnować? Kiedy masz ślub,bo u nich ciężko z terminami?

mój zespół nie jest zły, ale podoba mi się własnie Second Heaven. Ja mam w przyszłym roku dopiero więc mam nadzieję że w razie czego będą mieli mój termin wolny. No to czekam na mojego brata i odezwę się w niedzielę albo w poniedziałek czy da się coś zrobić z tą muzyką. Pozdrowionka

Tak ja miałam okazje bawić sie przy tym zespole.:)
oni są niesamowici:)
Jak najbardziej polecam....

ja mialam ten zespol u siebie na slubie i goraco go polecam :)

Witam Forumowiczki serdecznie, planuję wesele w czerwcu 2010r i zaranawiam się nad zespołem Second Heaven. Po odsłuchaniu ich dema na stronce int.zapowiadają się rewelacyjni, a jak prowadzą wesele ?Czy potrafą zachęcić ludzi do zabawy? Czy robią jakieś ciekawe konkursy na weselu? Może ktoś opowiedzieć ? Z góry b. dziękuję!!

Chciałam ich na moim weselu (26 czerwca 2010). Dzwoniłam do nich 2 miesiące temu i byli już zajęci!!! Także będę miała dj-a, ale się tym nie martwię, bo jest super. A SECOND HEAVEN w 2010 chce 3500 tysiąca. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hallo, hallo, jak u nich wygladaja oczepiny, jak prowadza oczepiny??
dzieki za odpowiedz ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hej
My możemy opisać ich w samych superlatywach to jest zespół niesamowity Wokalistka tak śpiewa że mury trzeszczą to jest nie do opisania trzeba mieć na weselu a nie sie zastanawiać !!! ŚWIETNIE
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam, czy ktoś może mi powiedzieć jak zespól ten zabawia gości? czy zachęca ich to tańca..jak wyglądają zabawy na weselu...bo wiadomo...dobrze wykonana piosenka to jedno..ale zachęcić gości to drugie...wiec wie ktoś jak to wygląda ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byliśmy na weselu we wrześniu gdzie grał ten zespół i wszystko było bardzo fajnie. Pani, która śpiewa ma fantastyczny głos do tego jest bardzo kulturalną i wesołą dziewczyną. Rozśmieszała gości i zachęcała do zabawy. Na oczepinach były konkursy m.in. z krzesłami i przynoszenie różnych rzeczy wyszło zabawnie. Z tego co wiem to zabawy były omawiane z młodymi. Były też przyśpiewki kto w x miesiącu urodzony :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

A czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi jaki repertuar grany jest na weselu? Bo wiem że typowego diso polo nie grają poza paroma tytułami a chciałbym wiedziec na jakich piosenkach opieraj wesela... :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podbijam temat :)))

Może jakies nowe opinie? :)

Również się dołączam do tematu ponieważ wybraliśmy Ich na nasz ślub na przyszły rok.

Napiszcie prosze czy maja dobry kontak z goscimi? Potrafia zachecic gosci, proponuja jakies wspolne tance?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ostatnio byłem na spotkaniu z zespołem i robią super wrażenie :) Zademonstrowali nie jeden film z wesela, mają świetny repertuar oraz są ludźmi z klasą :) Z tego co wywnioskowałem to nie są zwolennikami organizowania co godzinę jakiejś zabawy z krzesełkami czy tym podobne, jednak ciąg zabaw jest o północy wraz z oczepinami...prócz tego niejednokrotnie widać na filmie, iż zespół nie musi reagować częstymi zachęceniami gości do zabawy, gdyż ich wykonanie utworów samo w sobie zachęca do tańca :)
Ogólnie widząc materiał filmowy oraz po przeprowadzeniu konkretnej rozmowy na temat tego jak "to" wygląda...wiem że o zespół na moim weselu nie muszę się martwić :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

moze zamartw się o dobrych gości bo o zespół się nie musisz martwić. oni nie muszą miec dobrego kontaktu jezeli tylko goscie są na odpowiednim poziomie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam w tym roku! Grają naprawdę zaje... fajnie! ;P Świetna zabawa, fajne piosenki. Tylko wokalistka za często zapomina tekstu. Mojego narzeczonego to denerwowało. :) Chciałabym ich na moim weselu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta Pani musi się nauczyć angielskiego albo po prostu nie spiewac w tym języku.Masakra.Biorą sie za kawalki o ktorych nie maja pojecia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1