Zespół muzyczny S-A-WI :D

Cześć. Polecam wszystkim poszukującym mocnych wraże i miłych dla ucha nut zespół S-A-WI. Jest to profesjonalny zespół muzyczny ,który gra perfekcyjnie na wszystkich imprezach okolicznościowych i nie tylko. Artyści są świetnymi muzykami, mają profesjonalny sprzęt. Są zgraną grupą i to prowadzi ich do sukcesu. Jest to zespół godny polecenia... p.s Trzymajcie tak dalej. pzdr. Hasu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zespół muzyczny S-A-WI :D

Ja także polecam zespół S-A-WI. Usłyszałam jak gra u znajomych na festynie i postanowiłam ze zagra u mnie na weselu i też tak właśnie było :D polecam ten zespół wszystkim :D papatki

Ten zespół gra świetnie. Polecam!!!

:D super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. Popieram te wszystkie opinie. Gdy byłem w polsce u znajomych to miałem zaszczyt usłyszeć jak gra ten zespół. Może tak: mam nadzieje ze niedługo zobaczymy go w czołówce najlepszych zespołów muzycznych. Hejka

wokale na żywo reszta to podklad...

Witam
Ja również miałem niewątpliwą przyjemność bawić się przy muzyce zespołu S-A-WI :D Świetna kapela, grają dobre kawałki. Potrafią rozruszać publikę ;) Polecam tą kapelę na różne imprezy :D

a macie do nich namiar?

masz tu namiary na wokalistke mialem przyjemność ich posłuchać super i jeszcze raz super pozdrowionka dla zespołu 608071290

dobre:) sama o sobie

Polecam :) miałem okazje bawić się przy okazji wesela siostry niezły wokal pozdro dla zespołu

Inne tematy z forum

Strona wyjątkowy prezent lub katalog marzeń - proszę o opinie. (9 odpowiedzi)

Czy ktoś już zamawiał z Was z tych stron jak w tytule ? Jakieś opinie ?

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

Co mam kupić dziewczynie?? (116 odpowiedzi)

Moja dziewczyna ma na imię Ewa i urodziła się 24go grudnia... jeszcze nie rozumiecie??? Ona ma...