Re: Zespół na wesele - pomóżcie!!!
powiem Ci tak a_guniek
na początku chcieliśmy orkiestrę, bo to wyjątkowy, uroczysty dzień ( tak mówili nasi Rodzice i Dziadkowie ). Ale jak szukaliśmy orkiestry to ceny od 3500-6500 ( Malibu Latino, Sami Swoi, Lotos, Rewers, Bracia Drossel ) to są jedni z najlepszych zespołów, ale niestety mają zajęte, przynajmniej z 1,5 rocznym wyprzedzeniem, a my szukaliśmy teraz w sierpniu. Jak przedstawiliśmy cenowo naszym Rodzicom, to stwierdzili, ze DJ też fajny pomysł i trochę tańszy. No i zaczęło się szukanie DJ, myślałam, ze to będzie łatwizna. Otóż nie. Spisałam z forum najlepszych czyli: Robert Jakubek, Lech Radziun, Limahl, Adam Gorlikowski, Krzysztof Kleszczyński i znowu zonk. Wszystko zajęte na nasz dzień 06.08.2011r.. W rękawie mieliśmy asa, którym był nasz znajomy DJ. No i mamy DJ, bierze 2000 + poprawiny 400, nie jest to mało, liczyłam na mniej, ale wiem, ze świetnie prowadzi takie imprezy. Powiedziałam mu, ze jak schrzani nasz dzień, to mu nie zapłacę :-). Powiedział, ze daje z siebie zawsze 100%, a ja mu na to, ze chcę, żądam 1000%, jakby chciał, aby mu zagrali na własnym weselu.
0
0