Zgłaszanie zagrożeń

Spotykaliście się z sytuacją lekceważenia przepisów ruchu drogowego, nie odbierania zgłoszeń przez służby powołane do ich egzekwowania? Brak reakcji. Są ludzie w ruchu drogowym, którzy czują się bezkarni, bo wydaje im się, że ich "status" daje im prawo silniejszego. Potrafią dopuszczać się przemocy w ruchu drogowym, gdy zwróci się im tylko uwagę. Dlatego ktoś się nie wywiązuje, i sprawy w swoje ręce mają brać chuligani? Czy ktoś tak działa /nie działa specjalnie? Dlatego zapytam: czemu policja, straż miejska nie odbiera telefonów? Kilka razy po kilka minut. Podejrzane, prawda?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aby wzmocnić reakcję służb najlepiej powołać się na szumne przepisy sanitarne o nieistniejącym kowidzie17
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najczęściej spotykam się z lekceważeniem przepisów przez innych rowerzystów. Zasadniczo to ma miejsce każdego dnia. Mam dzwonić do służb jak ktoś przejedzie po pasach gdzie nie ma przejazdu albo po pasach i do tego na czerwonym ? Kurcze jakoś nigdy nawet o tym nie pomyślałem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

no to dzwoń trolu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...