Zgubiona maskotka w Barze "Ster" w Sobieszewie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyn,wiem,ze to zakrawa na cud,ze sie tutaj oglaszam,ale cuda sie przeciez zdarzaja ;-) bylismy z rodzina w barze 'ster" w sobieszewie w poniedzailek..Synek zgubil tam maskotke-malego pieska. Ma 8 lat,piesek byl z nim od zawsze,wiec w domu mam dramat ;-)..Analizujac gdzie mogl ten piesek sie zgubic,stwierdizlismy,ze tam,bo tam wyjmalaw rzeczy ze swego plecaka..Zadzwonilam tam i rzeczywiscie piesek byl...Dzis tam pojechalismy,syn szczesliwy..Ale okazalo sie,ze maskotka sie spodobala innemu dziecku i pani z obslugi nie wiedzaca o calym zdarzeniu oddala ja innemu dziecku.. No i znow mamy doła w domu ;-) takze jezeli ktores z waszych dzieci moze ma malego brazowego pieska z baru ster ( przynalezy do pizzeri mandragora) to uszczeskiwicie malego chlopca :)!!! Moj maila to : dagaloj@poczta.Onet.Pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zgubiona maskotka w Barze

Z cały szacunkiem do Twojego dziecka, ale 8latek o ile jest zdrowy i nie ma zaburzeń już sporo rozumie i lęk separacyjny z maskotką można załagodzić inną nową i lepszą. Pomyśl mamo o swoim dziecku i jego rozwoju emocjonalnym. Myslalam ze piszesz o 2 latku.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

lisica po co się wtryniasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia?! Co Cię to obchodzi? Masz misia? Wiesz gdzie jest? Jak nie to shut up!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dzieki Patrycja :) Ale odpowiadając poprzedniczce ..tak,nie musisz sie martwic ;-) moj 8 latek jest zdrowy i bardzo rozumny..ale wyjasnie,bo czasem sie warto zastanowic niz od razu krytykowac... nie będę sie rozpisywac,ze ten piesek to byla jedyna rzecz,ktora dostal od bliskiej mu osoby,ktorej juz nie ma na tu na swiecie..Stad to własciwie na swoj sposob rodzinna pamiątka i dlatego byla taka cenna...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....