Jak wiadomo na tego typu impezach gubią się różne przedmioty dlatego sugeruje, że w tym miejscu możemy zrobic liste rzeczy zagubionych jaki i znalezionych.
> W moim przypadku była to prawa polarowa rękawiczka ''NBJ''.
> Wypadła mi na 100% między PK4 a PK5.
>
> tel. 663-401-425, olseen@o2.pl
Znalazłem prawą polarową rękawiczkę. Nie wiem czy to "NBJ" na ściągaczu ma napis ART of POLO winter collection
Leżała sobie na trawie po prawej stronie drogi za PK7
:) A ja zgubiłam kartę startową. Stało się to w lesie, międzi PK1 a PK2, po prawej stronie trasy, w jakichś mrocznych zaroślach w pobliżu ogrodzenia. Łatwo można rozpoznać, po danych zawodnika (nr 594)...poza tym, karta znajdowała się w ciemnozielonym mapniku.
:) Ciebie nawet nie podejrzewałam :) ...w sumie, to liczę bardziej na to, że się zlitują i bez karty startowej mi te punkty zaliczą, niż na znalezienie mojego mapniczka :)
Następnym razem biegnę :) Ogłaszam przetarg na dobre protezy kolanowe ;)
A ja się powtórzę:
Zgubiłem kurtkę North Face, czarna, windstoper, męska. Zginęła przed rozpoczęciem trasy rowerowej - najprawdopodobniej została na sali gimnastycznej pod bramkami. znalazcę proszę o kontakt: rudnik@poczta.onet.pl lub kom 601 99 44 10.
Leszek
- Czapke czarną, najprawdopodobniej gdzieś w szatni w bazie.
- Mapę pierwszego kółka na 2-3 km przed PK8 z numerem startowym 391 w środku folii. Szkoda troche bo pamiątka by fajna była, hehe.
liquidx@go2.pl albo gg 2972509.
A rękawiczkę o której być może mowa widziałem, i kilka osób ją badało kiedy przechodziłem ale nie wiem czy w końcu zabrali ją ze sobą, nie jestem też pewien gdzie to było.
A ja straciłem kompas Silvy, a wlasciwie jego srodek ktory trzymalem w mapniku rowerowym, bylo to na brukowym zjezdzie, w pol drogi miedzy pieszym PK6 a PK7. Szczesliwego znalazce prosze o kontakt 695505793
Zeby ten wątek miał jakikolwiek sens to ograniczcie się proszę do informacji o zgubionych/znalezionych wartościowych przedmiotach a nie piszcie pierdoły o zagubionych drogach/kartach/mapach i znalezionych drogach/sposobach itp itd.
Wątek sie zamula a nic z tego nie wynika