To jest film jest inspirowany faktami. Użyj chłopaku takiego narzędzia jak google.pl. poradzisz sobie. Wpisz: "kobieta w ciąży przerzucona przez plot". Dobrego dnia
i nikt nie interesuje się tym filmem. Sami tworzymy w naszym kraju polskie piekiełko. Poza tym jest to film fabularny, nie dokumentalny. Tak więc autor może stworzyć, co mu się chce.
nie zamierzam obejrzeć tego filmu..zastanawia mnie w jakim celu go nakręcono? i kto za to płacił...osobiście wspieram wojsko na granicy i wszyscy powinni im być wdzięczni..PIS nie zawsze ma dobre rozwiazania ale to było super!...proponuje pani holland i jej podobnym pod swój dach przygranoąc tych ''biednych'' uciekinierów a nie zapraszać do naszego wspólnego domu..nie zyczę sobie!
W wczoraj specjalnie za wszelką cenę poszedłem na ten film ażeby wydać opinię... jestem wyborcą opozycji szeroko pojętej i chciałem stanąć w obronie autorki tego dzieła.... i co? co zobaczyłem?.... to dzieło szkalujące Polskę..... to paszkwil nad paszkwile. Mundur polski został zszargane i podarty. Zadzwoniłem do szwagra który jest emerytowanym żołnierzem i powiedziałem co widzialem. Powiedział mi głosuj na PIS.... i tak zrobię. Pozdrawiam