Piekne miejsce - mila obsluga - beznadziejny wlasciciel (1) Dodalem juz swoja opinie, niestety zniknela z forum. Dom jest bardzo pieknie... Henryk B. ocena (1) Polecam ten dom ze względu na świetną opiekę nad osobami starszymi i... Iwona opinia o domu seniora 'Zielone Wzgórze' (1) Super miejsce.Wszystko tak jak powinno być.Obsługa pielęgniarska codziennie... DOROTA PAWŁOWSKA
Jak w rodzinnym domu (1) Po kilkumiesięcznych poszukiwaniach znalazłam miejsce gdzie bez strachu... Arsen To trzeba zobaczyc i przekonac sie! (2) To nie latwa decyzja powierzyc najblizsza sercu osobe w opieke, niezanym... Waldemar i Barbara Podziękowania (1) Serdecznie dziękujemy personelowi i szefowi Domu Seniora "Zielone Wzgórze" za... Rodziny: Piątków i Waszkiewiczów Podziękowania (2) Serdecznie dziękujemy personelowi i szefowi Domu Seniora "Zielone Wzgórze"za... Rodziny :Piątków i Waszkiewiczów super ośrodek (1) Babcia (88 lat) przebywa w tym ośrodku już ponad pół roku z uwagi na przebytą... Paweł Pomoc w trudnej decyzji (1) Babcia nasza, w krótkim odstępie czasu przeszła dwie operacje, z czego po... Konrad Jestesmy z Mama bardzo zadowolone (1) Po przanalizowaniu kilkudziesieciu ofert na stronach internetowych, Dom... Grazyna Moja opinia o Domu Seniora (1) Witam, Dom Seniora, Dom Opieki , często kojarzą się nie najlepiej, ale są... Andrzej Biskupski Moja opinia o domu opieki "Zielone Wzgórze". (1) W domu opieki "Zielone Wzgórze" przebywa od jakiegoś czasu moja Matka. Według... Danka z Gdańska "Jak w rodzinnym domu" (1) Witam , 2 miesiące temu oddałam wraz z mężem moją chorą mamę.Długo... Marta Byłam, widziałam... (1) Byłam, widziałam. Piękne, urokliwe miejsce. Miejsce Magiczne!... Cudowni,... kerra Jak najbardziej! (1) Polecam wszystkim, którzy znajduję się w tej przykrej sytuacji, kiedy trzeba... marta Dom Seniora 'Zielone Wzgórze'. (1) Po kilkumiesięcznych poszukiwaniach znalazłam miejsce gdzie bez srtachu... Patrycja