Złe oznakowanie Drogi Rowerowej
Nie wiem kto się tym zajmuje ale niestety nie jest dobrze oznakowana droga rowerowa z Brzeźna (wejścia na plaże) w stron Nowego Portu. Jest znak koniec drogi rowerowej, później jest droga no i dalej jest niedługi odcinek drogi wyłożonej czerwoną kostką brykową na którejnie mażadnych oznakowań drogi rowerowej. Obok jest oznaczona dra ruchu pieszego znakiem informacyjnym a Droga rowerowa nie. Braz zaznaczonych przejść dla pieszych itp.
Może ktoś się tym by zainteresował, albo może wie gdzie to zgłosić.
Dziś tzn Niedziela 22.04.2007 jechałem tamtędy dość przypadkiem ale zarobiłem po plecach łopatką plastikową od dziadka po plecach i dodam że nie było to przypadkiem lecz celowo a późnij jak wracałem dziadek żucał we mnie szyszkmi. Pozdrawiam Tega pana.
Sezon się już zaczą ale jak pogoda bardziej dopisze toludzi na rowerach i spacerujacych będzie więcej i może dojść mam do kilku wypadkó.
Proszę o zaintersowanie.
Może ktoś się tym by zainteresował, albo może wie gdzie to zgłosić.
Dziś tzn Niedziela 22.04.2007 jechałem tamtędy dość przypadkiem ale zarobiłem po plecach łopatką plastikową od dziadka po plecach i dodam że nie było to przypadkiem lecz celowo a późnij jak wracałem dziadek żucał we mnie szyszkmi. Pozdrawiam Tega pana.
Sezon się już zaczą ale jak pogoda bardziej dopisze toludzi na rowerach i spacerujacych będzie więcej i może dojść mam do kilku wypadkó.
Proszę o zaintersowanie.