Polecam serdecznie (2) Ciepłe, przyjazne miejsce,i kompetentne panie opiekunki naprawdę z sercem do... Nika Podziękowania (1) Córa dumna z dyplomu :) Uściski dla całej ekipy:)) Joanna z Kasią Świetny żłobek (1) Ciepłe, rodzinne miejsce.Panie opiekunki z prawdziwego zdarzenia. Polecam... Viola
Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona, Panie mają wielkie serca dla dzieciaczków,nigdy się... Mama Łucji Dziękuję (1) Dziękuję za wspaniałą opiekę nad Kubusiem ,pozdrawiam serdecznie babcię i... Aneta Polecam (2) Domowa atmosfera, oddane opiekunki i uśmiechnięte dziecko. Dziękujemy za... Agnieszka Polecam (1) Bardzo przezywałam oddanie dziecka do żłobka. Teraz stwierdzam, że była to... katie Same pozytywy! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Córa chętnie chodzi i bardzo lubi swoje... 100krotka Bardzo dobre miejsce (1) Kuba świetnie się odnalazł wśród dzieci. Panie opiekunki troskliwe i... Lidia ŻŁOBEK JAK U BABCI - WAWELSKA (2) MI TEZ TEN ŻŁOBEK NIE PRZYPADŁ DO GUSTU - JEST TO RACZEJ PRZECHOWYWALNIA... OS Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam! Opiekunki zaangażowane i oddane. Córcia ciągle opowiada... mama Juli Gorąco polecam (1) Nasz młody chodzi do żłobka na dąbrówki. Przepada za paniami i często nie... Monia Polecam (1) Polecamy ten punkt. Wszystko w jak największym porządku, opieka bardzo dobra,... Agata Podziękowania (1) Do żłobka "Jak u babci" moja córeczka uczęszczała prawie rok. Babciom: Eli i... A.B. Angela - opinia (1) Ten żłobek to idealne miejsce dla każdego maluszka. Ciocie są przeurocze i z... Angela Ciepłe, serdeczne miejsce dla maluszka (1) Nasza pociecha uwielbia to miejsce i panie tam pracujące. Nigdy nie płacze,... Anna Bardzo dobry zlobek (1) ocena taka jak w temacie. GD Polecam (1) Miejsce godne polecenia.Personel miły i kompetentny.Czysto,dużo... Anna T Zdecydowane TAK (1) Chcielibyśmy podzielić się z Państwem naszą opinią dotyczącą Żłobka Jak u... Kasia, Jakub i Damianek Placówka godna polecenia. (1) Mateuszek uczęszcza do żłobka od sierpnia. Bardzo łatwo się przystosował w... Agnieszka i Piotr Krajczewscy