Żłobek w Osowej - polecicie któryś?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam serdecznie,

drodzy rodzice i nie tylko (babcie, ciocie itd.) czy możecie polecić mi żłobek w Osowej? Szukam dla mojej półtorarocznej córeczki fajnego miejsca gdzie będzie sie czuła bezpiecznie i komfortowo kiedy rodzice będą w pracy... Polecicie jakieś miejsce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żłobek w Osowej - polecicie któryś?

Ja polecam Kolorowe Gniazdko. Mój 15-miesięczny synek chodzi tam do żłobka a starszy 3-latek do przedszkola :)

A napisze Pani o nim coś więcej? Cena, rodzaje zajęć dla dzieci i tak dalej:)

Żłobek to koszt 760 zł za miesiąc. Przedszkole kosztuje 670 z basenem. Ja mam dwójkę dzieci w tym przedszkolu, więc mam zniżkę na drugie dziecko. W przedszkolu dzieci mają dużo zajęć które są wliczone w cenę: angielski, francuski, rytmika, tańce, zajęcia plastyczne itp. W żłobku nie ma już tak ściśle zorganizowanych zajęć, ale to chyba wynika z tego, że dzieci w tym wieku nie są w stanie jeszcze się skupić i uczestniczyć w zorganizowanych zajęciach. Mój synek ma 15 miesięcy ale bardzo szybko się zaklimatyzował. Na początku płakał rano przy rozstaniu, ale teraz już nie płacze wcale, więc myślę że mu się tam podoba :) Chodzi do tego żłobka do 1,5 miesiąca. Jak go odbieram jest czysty, pieluszka zmieniona, więc ja tez jestem zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

760 zł za miesiąc to raczej drogo...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...