Złodziej okradł sklep na Kamiennym Potoku

5.12.13 około godz. 16:50 mężczyzna w puchowej, zielonej kurtce, jeansach oraz czapce w paski z pomponem dokonał kradzieży gotówki ze sklepu meblowego w okolicach stacji SKM Sopot Kamienny Potok, na Al. Niepodległości. Po kradzieży uciekł w kierunku stacji kolejki. Mężczyzna ma ok. 30 lat (po 30-tce), raczej średniego wzrostu, nos nieco "kartoflowaty". Wygląda na zadbanego. Jeżeli ktokolwiek widział biegnącego mężczyznę w okolicach stacji Sopot Kamienny Potok lub być może po drugiej stronie torów (dzielnica Kamienny Potok) chwilę przed godziną 17:00 lub wie cokolwiek co może pomóc w zidentyfikowaniu sprawcy, błagam o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Złodziej okradł sklep na Kamiennym Potoku

dużo zabrał? współczuje, bo wiem, co przeżywasz - mój sklep okradli w tamtą sobotę...z towaru i gotówki;/ krew mnie zalewa..ale znajdę go!nie odpuszczę!

Re: Złodziej okradł sklep na Kamiennym Potoku

Niestety dużo. ja też nie odpuszczę.Powodzenia życzę!

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...