Złodzieje wyspecjalizowali się w okradaniu Biedronek

Opinie do artykułu: Złodzieje wyspecjalizowali się w okradaniu Biedronek.

Sposób ich działania był prosty: podjeżdżali pod sklepy samochodem, nie gasili silnika i zostawiali w aucie kierowcę, w tym czasie dwie osoby wchodziły do sklepu, brały towar i nim ochrona się orientowała, wybiegały z nim i wsiadały do gotowego do ucieczki auta. Według policji złodzieje okraść w ten sposób mogli nawet kilkadziesiąt pomorskich Biedronek.

Przestępcze trio - 44-latek, jego 40-letnia koleżanka i 25-letni kolega - zostało zatrzymane w Sopocie na gorącym uczynku, a ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

szacun dla ochrony, jednak nie zawsze mają gdzieś to co się dzieje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z biedry w Baninie rąbią towar

który stoi przy drzwiach, np proszki. Skoro robi sie z tego popularny proceder, to chyba wypada biedrze coś zmienić?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

masło

masło pewnie kradli
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Były pracownik

pracowałem jako ochroniarz w Biedronce , powiem szczerze ze było kilka takich akcji ze wpadało 4-5 osób i okradało sklep a ja „ sam „ miałem ich wyłapać i zadzwonić na policję , wiadome jest to ze nie będę ryzykować własnym życiem żeby później po końcu zmiany zostać przekopany przez ludzi tzw „pijaczków” którzy na mnie czekali aż skończę prace na Elbląskiej... praca jako praca jest ok ale polecam walenie w kija bo za 11zl /h nie warto łapać tych ludzi
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ach

ta Miss Dronio, wszyscy z mojej bandy czekali, aż ukarze się jej cyc.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

skoro nie podajecie marki auta

tzn ze nie bylo to BMW prawda?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli kradli alkohole ,to akcyzy nie zapłacili.

Powinni odpowiadać dodatkowo za to.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem świadkiem sklepowej kradzieży

ale mi to lata kalafiorem z prostej przyczyny.W innym kraju płacą pracownikom takich marketów 2 tyś euro a na polskiej plantacji 2 tyś zł. Uważam że jest to zwykłe złodziejstwo i dobro tego sklepu mi lata koło krakowskiej.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ochrona w biedronce to emeryt, który ledwo żyje. Małolaci obładowuja się towarem i po prostu wychodzą, a nie widzi tego tylko ten ochroniarz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

albo na samych pachołków Jarosława. Za Stalina tak było ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciekawe, czy kradli filety z dorsza w panierce

Jeśli, nie to uważam ich za słabych znawców oferty tego dyskontu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

sady

do wymiany całkowitej na kogo ty idioto !! na takich cymbalow jak ty chyba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ochrona w biedronce w redlowie

I bardzo dobrze -ochrona siedzi w pakamerze i slepi w kamery -zanim wyszli juz ich nie bylo :)- mialem raz rewidowane zakupy nie uslyszalem magicznego słowa przepraszam za zatrzymanie -jak moge to nie wchodze chamska ochrona i kasy tez słabo obsadzone klika scysji było -badziewie poziom białoruski
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dronio, Boyakki i Tonzler

A gdzie szef bandy - Dokurobei?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

W UK byly by ich mordy i naziska

Ale u nas prawo chroni zlodziei.. ale co sie dziwic jak nawet sędziowe parają sie tą profesją :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

metoda na rympał

a można na spoko , pan przynosi, panie ładują do torebek i idą przez kasę z np. mlekiem i pieczywem
a ochrona słodko śpi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

O!

Fajnie, że mi przypomniałeś bajkę z mojego dzieciństwa!
Aż obejrzę w domu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żenada

To posprzataj a nie się zalisz. Jak jest tak brudno to po co tam chodzisz. Jak mi się nie podoba dany sklep to tam nie chodzę . Pomóż ochroniarzowi rozładować towar to on szybciej wróci na stanowisko pracy. Beczysz jak placzka.Wstyd
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8