Złomiarze w Bojanie

Uczulam na złodziei, którzy wycinają, wykręcają w nocy części z aut.
Jestem poszkodowaną, wczoraj w nocy, ktoś położył się pod auto i ukradł katalizator i rure - pewnie złomiarze albo inni tego typu psychole. Jak bym dorwała gnojka to z d... bym mu nogi powyrywała.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Złomiarze w Bojanie

Jak spotkam jakiegoś na swojej działce to mu obuchem w łeb bez pytania przywale.

Na jakiej ulicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w okolicach Czarnej Góry

Dużo się dzieje u was. Myślę, że złodziej może być z okolicy.Czujność sąsiedzka i dociekliwość to ważny element waszego bezpieczeństwa.

to upadlające jak można tak zrobić, za dużo obcych się w okolicy kręci - wiem bo pracuję z domu i w dzień praktycznie zawsze jestem nie raz widzę samochód z gapiącym się facetem - no może szuka ulicy są wyjątki - ale w tej okolicy jak dla mnie za dużo tych wolno poruszających się wyjątków.
A przede wszystkim tych ludzi co jeżdżą i ciągle pytają się " ma Pani złom, ja p.... jak bym miała to bym sama zawiozła.

też mi się to nie podoba że jeżdżą złomiarze bo pod pretekstem zbierania złomu kto wie co jeszcze ich interesuje, może zbierają info kto jest a kogo nie ma?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

sprawdz na allegro ile kosztuje katalizator?!!! to nie zlomiarze

tak już wiem to specjaliści od wykręcania drogich części.

w lep nie bo problem.. lepiej duzo nizej... chetnie pomoge...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi z czwartku na piątek też ukradli katalizator, trochę ludzi obdzwoniłem ale bez efektu. Jak złapię jego to go radzona matka nie pozna. To na pewno jest ktoś z stąd że musi wiedzieć gdzie są katalizatory a nie ma psa. Katalizator lepiej od razu wyciąć i sprzedać za 500-600 zeta.

jest duży skup na Puckiej w Gdyni - ale ja wątpie żeby ktoś powiedział - tam wszyscy sztamę trzymają.

w którym miejscu przy torach towarowych.

Inne tematy z forum

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...