Złota Rybka

Temat dostępny też na forum: Złota Rybka
Opinie do spektaklu: Złota Rybka.
Teatr Klapa, czyli Koperek i Kminek, Polska (Gdańsk)
Złota Rybka

Koperek i Kminek choć są przyjaciółmi, bardzo się ze sobą kłócą. Czasami są to kłótnie na żarty, czasem jednak na serio. Tak jest tym razem, w dodatku mali widzowie czekają na rozpoczęcie spektaklu o "Złotej Rybce". Gdy Koperek i Kminek dochodzą w końcu do porozumienia i chcą wspólnie rozpocząć bajkę okazuje się że pojawiają ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego aktorzy promują bicie?

Byłam na tym przedstawieniu w lutym w mieście aniołów i niestety muszę stwierdzić, że się zawiodłam, konkretnie chodzi o zachowanie Panów aktorów, myślę, że nie jest dobrym pomysłem bicie się wzajemnie na oczach małych dzieci (choćby gazetą). Aktorzy chyba zapominają że występują przed bardzo młodą publicznością, która może brać z nich przykład. Naprawdę bicie drugiego człowieka jest takie zabawne?
Wtrącenia w trakcie przedstawienia do rodziców też nie służą odbiorowi młodego widza. Za to była śliczna złota rybka :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Polak Polakowi wilkiem (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Polak Polakowi wilkiem . POLAK POLAKOWI WILKIEM "Polak Polakowi wilkiem"...

Wiedźmin (46 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wiedźmin . Wiedźmin na podstawie prozy Andrzeja Sapkowskiego Spektakl...

Imię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Imię . Imię Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patteliere Przekład:...