Złotówka

Znacie blondynkę ,która w rejonie oliwskiego ryneczku, ul.Leśnej i Opata Rybińskiego podchodzi do przechodniów i zaczepia ich (bo nie prosi!) Ma Pan/Pani złotówkę? Ostatnio zamiast złotówki apeluje o konkretne zakupy:np kup mi bułkę Jeśli delikwent zgadza się - natychmiast następuje eskalacja zamówienia: Nie chcę bułki, wolę sok, ale nie ten mały tylko ten duży! ( najczęściej ten z droższych gatunków!!!!) albo....kup mi bułkę.... i jeszcze kiełbasę i masło!Widuję ją z siateczkami, więc chyba znajduje chętnych do fundowania... Dowiedziałam się ostatnio, że razem z mężem mają spore emerytury .... nie lubię być robiona w konia.... chyba dam sobie spokój z pomaganiem innym. :(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Złotówka

Miałem to samo :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta Pani, pomimo wyglądu i zchowania jest nieszkodzliwa. Aczkolwiek można ją spotkac kazdego dnia już wczesnym rankiem.
Może warto byłoby zgłosic tą sprawę do odpowieniej jednostki.
Watpie aby działania tej Pany były podejmowane przy zdrowych zmysłach....

przykra sprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A mnie się wydaje, że ta PANI doskonale wie o co chodzi... gdy ktoś wspomina o policji- to natychmiast znika :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...