Zmaina Sterowki

Witam ..
czy moze mi ktos powiedziec czy da sie zmienic rure sterowa w RS DUKE XC
gdzie i za ile, jezeli jest taka mozliwosc mozna dokonac takiego zabiegu.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zmaina Sterowki

Z tego co wiem jest taka mozliwosc w cyklo w gdyni, kiedys kumplowi przebijali rure sterowa w bomberze, cena oscylowala w okolicach 50zl + koszt nowej rury.

Silver napisał(a):

> Z tego co wiem jest taka mozliwosc w cyklo w gdyni, kiedys
> kumplowi przebijali rure sterowa w bomberze, cena oscylowala w
> okolicach 50zl + koszt nowej rury.

a nowa rura to koszt jakiego rzedu ??

pozdrawiam

Koszt nieoryginalnej rurki ~ 60zl za oryginal ~80zl, nie pamietam dokladnie bo bylo to dawno temu.
Pozdrower

Silver napisał(a):

> Koszt nieoryginalnej rurki ~ 60zl za oryginal ~80zl, nie
> pamietam dokladnie bo bylo to dawno temu.
> Pozdrower

80 zł to życzy sobie RS za kawałek plastiku zwany korkiem, więc jak znam Harfę to za alururę pewnie zaśpiewaliby sobie spooro więcej. No chyba że to był oryginał od RST ;-)

ostatnio (oj dawno temu) jak się pytałem to 30zł usługa + 40zł rura stal, ok. 80zł alu

pzodr

nie idź do cykli, tam mają jakąś denna prase do rst i partaczą. najlepiej zadzwoń do oficialnego dystrybutora/serwisu - zapewne mają rury stalowe(tanie)/alu(drogie), zrobią porządnie i masz gwarancje na to co zrobią. Ja kiedyś zmieniałem w bomberze, wysłałem widelec do gragorio i za stalową rure + robota zapłaciłem sto pare zeta. Wcześniej pytałem w cyklo to coś ściemniali że rure trzeba z kosmosu sprowadzać bo nie mają i takie tam że trudno i ciezko.. jeszcze by mi widelec z***ali albo by mi ta rura odpadła. nie ma co paru zeta żydzić , oddaj wyślij widelec do serwisu.

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...