Zmarł w szpitalu, dokąd trafił z komisariatu

Opinie do artykułu: Zmarł w szpitalu, dokąd trafił z komisariatu.

Zatrzymany przez policję 30-letni włamywacz w bardzo ciężkim stanie trafił do szpitala. Zmarł niecałą dobę później. Rodzina oskarża policjantów o pobicie podczas zatrzymania. O wyjątkowo brutalnej interwencji mundurowych mówią też osoby, które widziały zajście na własne oczy.Do zdarzenia doszło w niedzielę, w samo południe, przy ul. Wallendroda na terenie Dolnego Wrzeszcza w Gdańsku. Zaczęło się od próby włamania. 30-latek próbował dostać się przez okno do znajdującego się na parterze ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

BANDYCI

ZMARŁ W SZPITALU TRUPA ZAWIEŻLI DO SZPITALA BANDYCI

Re: I bardzo dobrze policja jest od tego żeby robić porządek z patologią i bandyctwem.

jednocześnie policja ta tworzy w swoich szeregach patologie i bandyctwo. f... Logic.

Lubię lać pałą.

Jestem Policjantem i lubię lać pałą. Uwielbiam te jęki i wycie bitego. Mój dziadziuś był w UB i bił ile wlazło, tatuś był w MO i też bił na potęgę. Ja jestem szczęśliwy, że mogę bić. Kocham Moją robotę, kocham Mój kraj. ... Policjant
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wam zycze tego samego co przezyl ten chlopak i jego rodzina!!!!!!!!!!!!
Nikt nie stoi PONAD prawem!!!!!!!Co z was za ludzie!!!!!!!!!1Smoly piekielnej na was w piekle powinno braknac,Dobrze ze go zatlukli na SMIERC?!!!!! jestescie gorszymi zwyrodnialcami jak ten drobny zlodziejaszek! i wam mam nadzieje tez ktos w,,,bie!!Napewno te komentarze pisza koledzy po fachu,idzcie do psychiatry,

1

Ludzie co się z wami dzieje

Ludzie, co się z wami dzieje. Uważacie, że sami możemy odbierać innym życie. Czy na pewno jesteśmy jeszcze ludźmi - przeczytajcie powyższe opinie i zastanówcie się czy sami jesteście bez winy. Uważam, że obecne czasy które nie uczą szacunku do drugiej osoby są temu winne. Władza, pieniądze, znajomości odbierają ludziom rozum - wtedy widzi się zło u każdego, który coś zrobił nie tak - ale czy wy jesteście bez winy. Twierdzę, że swoich win nie widzicie, jak ktoś wam zwróci uwagę że wasze postępowanie jest niewłaściwe - staje się waszym wrogiem, a wy gdybyście mogli wszystko możliwe że w poważnych sytuacjach sami chcielibyście wymierzyć sprawiedliwość - może i zabić. Mnie osobiście wstyd za was, za policjantów wykorzystujących swoją władzę i odbierających życie obojętnie czy ten człowiek b ył winny czy nie jest to morderstwo. Nasza władza też ma nas za nic, toleruje takie przypadki jak ten, sami też nie są w porządku, jak my żyjemy, jak pracujemy - jeszcze trochę będziemy daleko za murzynami w dżungli. Nasze życie pomimo zapisu w Konstytucji nie jest już najwyższym dobrem, najwyższą wartością. Moja 16 letnia wnuczka w zeszłym roku też była pobita przez policjantów i znalazła się w szpitalu - nie chcielibyście aby twarz waszego dziecka, wnuka czy innej bliskiej osoby tak wyglądała. Sprawę zatuszowano. A czym nas karmią - filmami o wspaniałych policjantach, lekarzach, sądach, pracownikach rządu. Wstyd mi za was, za mój kraj.

askjfaksjka

niech nie okradają ludzi to nikt nie będzie musiał się bać o jedzenie na jutro, I nie będzie kradł. Co się robi w rządzie, gdzie policja. Obyś stanoł przed Sądem najwyższym za swoje słowa I czyny wspólnie odpowiedział z policją

Art. 32.

Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.

Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny.

Pawełek ludzie czym ćpun sie zajmował na łostowice z takimi chu......

Na wrzeszczu wielu jest takich co po 24h prowadzą działalność tego typu !!! Chugo z pawełkiem takich meneli jest wielu !!!!!

Złodzieją nie

Złodziei trzeba tępić !!!!!!!!!!!!!! W tym momencie jestem za policją to samo zrobiłbym !!!!!! Okradziono mnie dwa razy sam raz zatrzymałem 3 złodziei po czym nic im nie zrobiłem a teraz mam wyrzuty sumienia ....

hwdp

co wy pitolicie tępić policje tak wychowała ulica !!

rąbane skurczysyny mysla ze im wszystko wolno pedaly rąbane!! paweł nie zasługiwal na smierc!!!!

Policjant tez zawod zawod hehehehe ale zabojcy

Ja wcale nie bylem agresywny a bylem pobity ze odpyskowalem ale za co mnie pobili na komisariacie to ja do dzisiaj nie wiem wytlumacz mi to skarge kazali mi napisac i tak by wygrali bo ja bylem pijany a z tego co wiem to powinni mi pokazac a nie pokazali i nibby mialem 2,5 promila Jepac was w d*pe poliicyjne smiecie beda w pierdlu:)

Złodziej to nie człowiek

Ludzie PRACUJĄ.

Złodzieja mi nie szkoda.

Szkoda natomiast że policja przekracza swoje uprawnienia. Jak wspomniałem, nie chodzi o złodziejacha bo to w sumie dobrze, jednej szmaty mniej. Ale przestrzegać prawa ma każdy, w tym jego stróże.

gdzie???

no to jest ciekawe zjawisko...kolegów to Paweł miał wielu ,tak wielu niektórych jak była kasa była impreza...tacy koledzy,że wiedzieli i widziel że ma problem ze sobą ,a który pomógł sie ogarnąć???no który???a kłócić sie na forum kto za, kto przeciw to są setki,i po co??życia mu to nie wróci:(((((((łyz stają w oczach jak widzę co tu ludzie wypisują:((((święty nie był..jaki był taki był ale za szybko odszedł bynajmniej nie w taki sposób:((nikt nie wymagał od tzw KOLEGÓW matkowania,bo od tego była rodzina za wiele nie wskórała..ale bliskie otoczenie//żal pozostaje i nie wykorzystane okazje......Śpij Pawełku..kolorowych snów:(((((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pytam sie

pytam sie - gdzie WY jego koledzy wtedy byliscie? razem piliscie w ogrodzie? Teraz na marsze chodzicie????? gdzie wy do cholery byliscie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawda jest taka..

..ze policja to zakompleksieni tchórze którzy dzieki mundurkowi mysla ze są kimś... a wszyscy wiedza że są zwykłymi ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

moze kiedys ktos tak potraktuje twoje dziecko, zobaczymy czy bedziesz tego samego zdania!!!!Policja jest od tego zeby zabijać?gratulacje