Zmarł w szpitalu, dokąd trafił z komisariatu

Opinie do artykułu: Zmarł w szpitalu, dokąd trafił z komisariatu.

Zatrzymany przez policję 30-letni włamywacz w bardzo ciężkim stanie trafił do szpitala. Zmarł niecałą dobę później. Rodzina oskarża policjantów o pobicie podczas zatrzymania. O wyjątkowo brutalnej interwencji mundurowych mówią też osoby, które widziały zajście na własne oczy.Do zdarzenia doszło w niedzielę, w samo południe, przy ul. Wallendroda na terenie Dolnego Wrzeszcza w Gdańsku. Zaczęło się od próby włamania. 30-latek próbował dostać się przez okno do znajdującego się na parterze ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma swiętych

Ale głupich nadmiar
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chętnie bym ciebie zutylizował,szmato najgorszego pokroju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Święty?

Teraz to Pawełek będzie świętym męczennikiem :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Podziękowania dla "Policji"

10.08.2013 godz. 15-00.
O tej godzinie się spotkaliśmy, bliscy, przyjaciele i ludzie których poruszyła tragedia jaka spotkała Pawła. Chcieliśmy z Placu Wybickiego przejść pod komisariat na Białej by zapalić znicz. Wszystko przebiegało bez zarzutu w ciszy przechodziliśmy przez ulice Wrzeszcza, aż tu nagle przed samym komisariatem w szeregu widzimy rząd policjantów w kaskach, ochraniaczach z tarczami jak na meczu arka Lechia. Ale to nie koniec tuż za nimi oddział anty terrorystyczny z bronią gotowy do działania , w końcu w grupie ludzi którzy chcieli pożegnać Pawła były niebezpieczne dzieci i kobiety uzbrojone w znicze. Dziękujemy pseudo policji że powstrzymała ten przerażający proceder i zaprowadziła porządek w mieście. Tylko następnym razem niech oficerowie robią sami taką szopkę bo policjanci z przodu chyba żałowali że są policjantami. W przyszłą sobotę nie odpuścimy.

APELUJĘ DO WSZYSTKICH LUDZI Z TRÓJMIASTA ABY STAWILI SIĘ W PRZYSZŁĄ SOBOTĘ, POKARZMY ZE NIE JESTEŚMY OBOJĘTNI I NIE DAMY SIĘ ZASTRASZYĆ ODDZIAŁEM Z IRAKU. NIECH ŚMIERĆ PAWŁA NIE PÓJDZIE NA MARNE.

NIECH W SOBOTĘ PATRZĄC NA NAS Z GÓRY ZOBACZY ILU MIAŁ PRZYJACIÓŁ, I ILU LUDZI JEST NA N I E DLA TAKICH DZIAŁAŃ POLICJI.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ty gnoju jeden szkoda ze ciebie nie spotkam nigdy na ulicy bo z twojej geby zrobilbym kapuste kiszona nie wiesz to sie nie wypowiadaj o tym nie znasz tematu to sie nie wypowiadaj typowy polaczek przeczyta cos i wielce adwokat sie znalazl kretyn skonczony i duren z jedna szara komorka w glowie...tak sie skada ze znam temat od podszewki i to co tu wypisuje portaql to 3/4 klamstwa sa a policja we wrzeszczu to jeden wielki syf ktory powinni wywiezc na szadolki i zakopac wszystkich pod ziemie kretyni zabili gnoje jedne a teraz wszyscy udaja ze nic nie wiedza i reka reke myje przydalby sie ktos kto by z nimi zrobil pozadek a MOZE JUZ KTOS TAKI SIE NARODZIL??? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szanujcie pamięć człowieka,którego nie znaliście

Żygać mi się chce gdy patrze na komentarze frajerów,którzy nie znali Pawła a wypowiadają się na Jego temat i to negatywnie.Nie macie pojęcia co piszecie...Patologia to wy bezmózgi,niedouczeni frajerzy,którzy depczecie pamięć chłopaka,który nigdy nie był karany i nigdy ani o NIm ani tym bardziej o Jego rodzinie nie można mówić patologiczna..Jesteście zwykłymi dętkami,tchórzami i świniami ukrywającymi się pod wymyślonymi ksywami,żeby nie można było napluć wam w pyski....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ty szmato.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie mam pojęcia kim jesteś ale wydaje mi się,że nielichą dętką,tchórzem i parówą i nie podpisuj się ksywą szamak frajerze bo takie suki jak ty zasługują tylko na wabik....Cw....l.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty jesteś chwastem i ciebie świnio powinni nie wyrwać ale regularnie podlewać ......moczem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo na imprezach pije sie 3-5 piwek i wsiada w Taxi i jedzie do domku.

Jak chce się dobić to wypija się kolejne 5 i poprawia kilkoma drinkami, ale w domu!! Kiedyś też narobiłem siary zupełnie przez pomyłkę nieświadomie bo przegiąłem i prawie dostałem wpi ol, tak, ze musiałem skakać z mostku do rzeki aby spi ić, i od tego czasu jak chce dać czadu to tylko w domu!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bydlaku oby Ciebie spotkało nieszczęście zupełnie bez powodu a wszyscy wokół ciebie szydzili z ciebie i ci ubliżali.....Świnio nie pasujesz temu chłopakowi do pięt i nie obrażaj Jego rodziny nazywając Go patolą.Najpierw postaraj się uzyskać merytoryczną wiedzę na ten temat a póżniej się wypowiadaj...Jesteś zwykłym tchórzem i frajerem...

Bo zasada jest prosta: Ja złąpia cie paly i zawiazą na dolek

to siedzisz grzecznie i mordy nie otwierasz bez pytania, bo mogą obić palami bod byle pretekstem. Oni lubią prowokować
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

n

bardzo mądry komentarz to świadczy tylko o poziomie rozmówcy - jeżlei wiesz o czym mówie )..oczywiście , że nigdy nikomu nie życzymy śmierci ..mam mieszane uczucia co do tego, z jednej strony jest tu patola na maksa, dresy , pełno dzieciaków samotne matki, handlarze narkotyków, przestępcy , pijacy , którzy o 7 rano ida po browary, śmierdzi ,brudno..z drugiej strony, jak już dziecko się wychowa w tym środowisku to nie ma innego wyjścia, tutaj można tylko zgnic, takie sa realia..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

!

WYSIEDLIc całą patologie z tego miejsca, Ci którzy nie płacą latami za mieszkania a i tak w nich urzędują..dzieciaki same biegają po podwórkach..matki rzucają ku^&**( przy dzieciach..odebrać wszystkie dzieciaki , wyplewić z tej dzielnicy..wszyscy mają tego dosyć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

..no właśnie

też "pozdrawiam" pro qr wa tury TROJMIASTA i okolyc
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

czemu....

nie bylo czasu..nie bylo faktu...czas i fakt stal sie po wydarzeniu....czemu uciekal..?...moze czasami warto pomyslec...jak bede sie czul ,gdy zaloza mi kajdanki i posadza w radiowozie...?...wiedzac ,ze nic zlego nie zrobilem...nie trzeba madrosci by wiedziec jaka jest odpowiedz.

DO PROKURATURY

A spróbujcie tylko umorzyć śledztwo z byle gownianego powodu to do Was tez przyjedziemy z protestem pod główny gmach. Jeżeli nie podacie racjonalnego powodu śmierci zamordowanego nie chcecie wiedzieć jak bardzo nagłośniona zostanie ta sprawa
Pozdrawiam wielka prokuraturę
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

odp

zomo powraca razem z wiesiami w mundurach policja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

odp

nie zauważyłeś że przestępcy to policja i życzę Ci noc w podobnej atmoswerze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3