Zmiana lekarza!!!!!

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Witam, jestem już w 7 miesiącu ciąży ale jestem bardzo zdeterminowana by zmienić lekarza prowadzącego moją ciążę. Do tej pory chodziłam do dr Hryniewicza w spółdzielni lekarze specjaliści w Gdańsku głównym ale chciałabym znaleźć lekarza w przychodni LUX MED w Gdańsku Wrzeszczu. Czy możecie kogoś polecić? Będę wdzięczna za informację.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zmiana lekarza!!!!!

Dr Kijuć. Przyjmował na Zwycięstwa, teraz chyba jeszcze dodatkowo w placówce na Zaspie. Nie jest miły, ale jest na prawdę rzeczowy i konkretny.

Re: Zmiana lekarza!!!!!

Dr Jerzy Zabul jest doświadczonym ordynatorem ginekologi w szpitalu w Gdańskiej Zaspie . Facet w konkretnym wieku ze stażem i mega doświadczeniem , Wykrył u mojej mamy torbiele i guzy ,których wcześniej żaden ginol nie odkrył. Pozatym to już 5 kobiet w mojej rodzinie prowadził ciąże . Lepiej trafić byś nie mogła, rzeczowy ,konkretny i z doświadczeniem.

Inne tematy z forum

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?