Zmiana

Temat dostępny też na forum: Kultura
Opinie do spektaklu: Zmiana.
ZMIANA
Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie. Wyrwać się, zostawić za sobą strach i móc być w pełni sobą - a może nawet kimś innym, lepszym? Édouard przeszedł tożsamościową metamorfozę, którą realizował metodycznie i z wielkim poświęceniem. Projekt awansu społecznego stał się jego obsesją. Czy osiągnięcie upragnionego efektu da mu poczucie satysfakcji? Kim się stanie na końcu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniały spektakl

Mi bardzo podobał się ten spektakl, bardzo ciekawa historia opowiedziana przez 3 aktorów grających jedną postać - co sprawiło, że bardzo z tym się utożsamiałam - z takim uczuciem roztrojenia w zależności od dnia, raz w siebie wierzysz, raz jesteś cały w strachu, raz bojowy i zły na cały świat. Spektakl jest, krótki ale aktorzy nie przerwanie mówią dzięki czemu dynamika spektaklu wciąż pobudza. Nie rozumiem powyższej recenzji. Jednak rozumiem, że każdy ma własne zdanie i jakiegoś rodzaju oczekiwania. Moje się spełniły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zmiana

Świetne przedstawienie. Gra aktorów rewelacyjna. Odważny temat. Na taki spektakl stać tylko Teatr Wybrzeże. Tak trzymać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0