Znajomi

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać. Koleżankę, przyjaciółkę, znajomych. Zazwyczaj kończy się to tym że nie odzywają się, nie podają żadnych namiarów na siebie, a zapewne nawet nie odświeżają swojego zamieszczonego wątku. Sama szukam realnych nowych znajomych i napisałam do kilkunastu osób z tych ogłoszeń, ale bez odzewu. Odechciewa się pisać do kogokolwiek. Szanujmy siebie i jeśli naprawdę chcecie poznać znajomych czy koleżankę to odezwijcie się.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

I zapewne na wszelki wypadek również nie podajesz do siebie kontaktu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

podałam swój adres email, jak również napisałam do kilkunastu osób tutaj, żeby się odezwały albo podały namiar na siebie, więc nie krytykuj jak nie wiesz. Pozdrawiam

Proszę, kontakt do mnie: rapa6@wp.pl Masz okazję dać sobie i komuś innemu jeszcze jedną szansę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie miałam tak samo a mam serdecznie dość wychodzić non stop z inicjatywą i podlewać zdechłe rośliny

Re: Znajomi

Cześć, ja się chętnie spotkam by poznać kogoś: przyjaciółkę, kochankę, partnerkę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

kurier@vip.interia.pl
Napisz jeśli chcesz pogadać. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam 27 lat i mieszkam w Trójmieście, mam małe grono znajomych i chętnie je poszerzę :) paulaz1580@wp.pl

Hej, przyznam że mam podobne doświadczenia dlatego ostatnio trochę zaniedbałem poszukiwania. Udało mi się już kiedyś poznać kilka osób dzięki trójmiasto.pl i te znajomości udaje mi się utrzymywać do tego. Może warto do tego wrócić, tym bardziej że robi się coraz lepsza pogoda.

Jeśli ma ktoś ochotę po prostu spotkać się przy piwku, herbacie to dajcie znać na adres darektrojmiasto@gmail.com może akurat uda nam się zebrać więcej osób. Ja jakby co mieszkam na osiedlu zajezdnia wrzeszcz, może akurat jest tutaj ktoś jeszcze z dolnego Wrzeszcza? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej.odezwij się do mnie onsambi88gd@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kolegi (7 odpowiedzi)

Witam mam 35 lat i szukam kolegi, z którym będę mogła porozmawiać o wszystkim. Chętnych proszę...

Małe trójmiasto rumia, reda, wejherowo (8 odpowiedzi)

Cześć, Czy jest tu ktoś z okolic Rumia- Wejherowo? Chętnie poznan nowych ludzi. Mam 31 lat....

Bratnie dusze (19 odpowiedzi)

Heeej, jeżeli są tu jakieś dziewczyny w okolicach 30 i czują się trochę samotne w tym mieście to...