Znaleziono pieska

Znaleziono pieska
WITAM,DZIŚ RANO NA UL.CHYLOŃSKIEJ ZNALEZIONO PIESKA...SZCZENIAK OK.3-4 M-CE,PODOBNY DO WILCZURA Z TYM ŻE MA JEDNO OCZKO NIEBIESKIE....CZARNY,ŁAPKI I PYSZCZEK PODPALANY....PROSI ZA POTRZEBĄ.WYCHOWYWANY BYŁ PRAWDOPODOBNIE Z DZIECKIEM PONIEWAŻ BAWI SIĘ Z MOIMI CÓRKAMI.NIESTETY MAM DOROSŁEGO KOTA KTÓRY AGRESYWNIE PODCHODZI DO PSA I MAŁEGO SYNKA, NIE MOGĘ GO ZATRZYMAĆ.WŁAŚCICIELA LUB OSOBĘ CHĘTNĄ PRZYGARNĄĆ PSINKĘ PROSZĘ O KONTAKT TEL.517816635.NIE POSIADAM ZDJĘĆ.JEŻELI NIKT SIĘ NIE ZGŁOSI JUTRO ODDAJĘ PIESKA DO SCHRONISKA...CHOCIAŻ WOLAŁABYM TEGO UNIKNĄĆ,BYŁAM W SCHRONISKU I WIDZIAŁAM JAK ZWIERZĄTKA TAM CIERPIĄ{W SENSIE TĘSKNOTY ZA CZŁOWIEKIEM}.DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.ANIA

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daj ogłoszenie na znaleziono i zwierzakach tam mogą szukać malucha a nie na oddam.To bez sensu.A szczeniaka w taki mróz do schroniska brrr.Mam w domu dwa kocury i dwa psy i żyją w zgodzie ale nie było to tak od razu.Byłaś w schronisku i malucha chcesz oddać do schroniska zamiast trochę poczekać na Nie potrafię tego zrozumieć.właściciela?

re,re

Dałm ogłoszenie również na zwierzakach,kot może i dojdzie z psiną do porozumienia ale mam taż synka który raczkuje.Piesek skacze na niego i gryzie za rączki.Ma kiełki i synek ma już całe rączki podrapane.Płacze jak pies na niego tak skacze,a nie będę synka czy nawet psa trzymała w jednym,zamkniętym pomieszczeniu.Wiem że jest mróz,wynajmuję mieszkanie i jak nie mam jak wyjść z pieskiem a córki są w szkole to piesek sika na panele.Nie mogę sobie na to pozwolić,gdyż to nie moje.Pies to wielki obowiązek,trzeba go często wyprowadzać na co ja nie mam czasu.Córki w szkole,póżniej mają inne zajęcia a ja z synkiem sama.Choruje na oskrzela synek i nie mogę go po 4-5 razy dziennie ubierać aby wyjść z psem,to jest bez sensu!Nie każdy może sobie pozwolić na zwierzaki w domu.Gdybym była gotowa i chciała psa to wziełabym go ze schroniska zamiast kota.Nie jestem osobą bez uczuć,kocham zwierzaki ale niestety nie mogę zatrzymać psinki.Poczekam jeszcze dzień.Pozdrawiam

dokładnie daj ogłoszenie na znaleziono.moze ktos sie zgłosi.ja tez mam psa i kota w domu i swietnie sie dogaduja

Inne tematy z forum

Skup starych zegarków naręcznych (52 odpowiedzi)

Skup starych zegarków naręcznych Witam, Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie...