Znany gdański bursztynnik zamordowany

Opinie do artykułu: Znany gdański bursztynnik zamordowany.

Jarosław N., współwłaściciel pracowni jubilerskiej przy Długim Targu w Gdańsku, został znaleziony martwy w swoim domu. Początkowo jedną z hipotez było utonięcie, ponieważ ciało odnaleziono w basenie. Jednak po sekcji zwłok prokuratura nie ma wątpliwości: to było zabójstwo. Podejrzani są żona i syn zamordowanego: Dorota i Aleksander N.Do zabójstwa doszło w nocy z 22 na 23 kwietnia. Rodzina poinformowała policję o zgonie nad ranem. Na miejsce pojechali policjanci z grupy ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co cie obchodzi ich nazwisko, książkę piszesz!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

odp. do mordercze więzi

Jarosław N. nie miał siostry, jak nie wiesz to po co piszesz takie brednie!!!to straszny cios dla ich rodziny i to powinno być choć w pewnym stopniu uszanowane!!!A nie co niektórzy wypisują głupoty i mieszają różne sprawy!!!Chyba dość już ta rodzina się wycierpiała!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

CÓRKA

Kto nie wie nic o rodzinie N nie powinien zabierać głosu.Bardzo współczuje córce,myślę że rodzina zaopiekuję się nią,choć powinna zrobić to dużo wcześniej,zareagować,pomóc konflikt trwał wiele lat.Może wtedy nie doszło by do tragedii.....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

znajomy Jarka

Znałem tego człowieka miał dobre serce a po wódce każdemu odwala czasami zostawcie Jego i jego rodzinę w spokoju
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

Niesamowite

nigdy nie słyszałem o rodzinie N, wystarczyło kilka minut i wydaje mi się, że wiem o nich prawie wszystko. Relacje rodzinne, przemoc, zdrady, kasa, koks, narkotyki, alkohol, bursztyn to całe ich życie na talerzu forum portalu trojmiasto.pl
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 2

pogrzeb

jest nekrolog w piątkowym Dzienniku BAŁTYCKIM..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To sprawa tej rodziny i policji

3-miasto to nie jest odpowiednie miejsce do wyrażania opinii osób niezainteresowanych .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

a może tak dowiemy się co zrobić aby Polakom żyło się lepiej.
ciągle tylko jakieś sensacje z marginesu, zbrodnie, porwania i niewinne przekręty
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

w tym przypadku okazało się ,że kasa zabija

najpierw przewraca w główkach
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem oburzona

że sprawy tej rodziny omawiane są tu, na forum i każdy może napisać co tylko chce. Co czują dzieci - zmarłej pani Małgorzaty i córka pani Doroty i Jarka? Chcielibyście, żeby Waszych rodziców tak opisywano? Rodziców się nie wybiera. To, co piszemy, już tak.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 5

To właśnie tą przypadłość wykorzystywało CBA słynnej IVRP

Każdy ma swoją cenę, po przekroczeniu której przestaje być człowiekiem. Nie wypisujcie, że to nieprawda. Nikt dotychczas jeszcze nie złożył Wam takiej oferty.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

czyli bursztyn nie leczy

kolejny mit obalony
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 1

co wy wiecie

stary był alkocholikiem i męczył rodzinę a pozatym wrzyscy chorowali na schizofremie wiec nie pitolcie głupot bo to nie pieniądze tylko woda i przemoc
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

Od tego żeby dochodzić tych wszystkich spraw jest instytucja

zwana policją oraz prokuraturą, również dobrze znana panu Jarkowi N. i na odwrót a nie ty. Jak chcesz głębokich odpowiedzi to udaj się do kościoła. Internet to nie miejsce na pisanie całej historii tej rodziny bo bloga by zabrakło. Jak nie wiesz o kogo chodzi i kim byli to trudno, twoja strata.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

A Ty taki sam kozak jak ten kuku jesteś wcześniej ?

Każdy mieszkający na starym mieście czy po sąsiedzku albo słyszał o tej rodzinie, albo dobrze wie kim byli. Gdańszczanom nazwisko Ninard nie jest obce i wybielanie ich tekstami w stylu dziennikarzy - "ceniony i szanowany" Jarosław N. świadczy o braku kompetencji tych dziennikarzy albo celowym działaniu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6