Znany gdański bursztynnik zamordowany

Opinie do artykułu: Znany gdański bursztynnik zamordowany.

Jarosław N., współwłaściciel pracowni jubilerskiej przy Długim Targu w Gdańsku, został znaleziony martwy w swoim domu. Początkowo jedną z hipotez było utonięcie, ponieważ ciało odnaleziono w basenie. Jednak po sekcji zwłok prokuratura nie ma wątpliwości: to było zabójstwo. Podejrzani są żona i syn zamordowanego: Dorota i Aleksander N.Do zabójstwa doszło w nocy z 22 na 23 kwietnia. Rodzina poinformowała policję o zgonie nad ranem. Na miejsce pojechali policjanci z grupy ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taaaaak

Jestem sąsiadem zza miedzy można powiedzieć , i znam rodzinę od czasu jak tu wybudowali dom i zamieszkali.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z firanką i kapciami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tylko Polacy zabijają dla pieniędzy??!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

oskar hmm

znałem oskara mial zryty beret najpierw o narkotykow potem od sterydow a puzniej od psychotropów i wcale sie nie zdziwie jak stwierdzą że był niepoczytalny bo leczył sie na głowe i w zakładzie byl też
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dorota zajmowała się okulutyzmem - wywoływaniem duchów

i była nieźle porąbana, mimo zewnętrznych cech pozytywnych .Zdradzała Jarka ile się dało i chłop nie wytrzymywał i pił. I to jest konsekwencja tego ich życia - współczuję im wszystkim.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7

co oni mają z tymi imionami???

Alexander-Oskar? Dorota-Julia???
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie się ździwisz ale... pracy jest pełno , tylko że

nie ma komu płacić...

Zacznij myśleć głową w szerszej perspektywie...

I na drugi raz podaj kontakt, może chciałem wysłać ci ze 1oo K. ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

byłem z Olkiem na studiach

wyglądał na normalnego
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dorota często była pobita

mówiła, że się uderzyła, albo żyłka jej pękła. Podobno maltretował i ją i rodzinę. Póki Oskar był mały - nie dawał rady obronić - teraz dorósł i .... przesadził.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 3

P. Dorota

Ja też nie wierzę w winę p. Doroty. To dobra kobieta o wspaniałym sercu i taką ją pamiętam sprzed 3 lat. Pomagała biednym jak ktoś już wcześniej pisał i miała otwarte serce dla osób potrzebujących i zwierząt. W jej winę absolutnie nie wierzę i jestem pewna, że wypuszczą ją w miarę możliwości jak najszybciej.
A co do Aleksandra i p. Jarka- tutaj już wolałabym się nie wypowiadać, bo ich nie zdążyłam na tyle poznać, by mówić pisać komentarze. Ale to okropna i smutna sprawa;-( .
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8

dlaczego ferujecie wyroki

Prawda może nas wszystkich zaskoczyć. Syn morderca- a może obrońca matki? Może nie mógł już patrzeć na gehennę tej kobiety i nie wytrzymał? Nie sądźcie.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

pisze co widzialam i obojetne mi zaczepki jesli komus to nie odpowiada jego sprawa. wypowiadam jedynie swoje zdanie na ten temat
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Coś mi tu nie gra

Prowokujesz do wypowiedzi ? jesteś z Policji ? ktoś z rodziny ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

opis kompletnie nie pasujący do opisu matki zamordowanego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

JESTEM GŁODNY

dajcie mi jeść a nie piszecie tutaj takie newsy!Jestem głodny,nie mam pracy!Chory kraj!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wszystkiemu winne sa pieniadze,korupcja,oszustwa,klamstwa.Co te dzieciaki sie napatrzyly,nasluchaly.Pieniadze latwo przychodzily,latwo sie je wydawalo.Wszystko wpychane w "tylek" -Szacunek - A co to takiego?Szkoda mi Goski , bardzo ja lubialam,dziewczyna byla psychicznie wykonczona.Ale zycie toczy sie dalej.Pan A.ma "nowa", dzieciaki dalej kontroluja bisnes. A ,co do pana J.-Obojetne jaki byl- nie my jestesmy od tego aby to osadzac . Dla kazdej matki i kazdego ojca smierc dziecka jest jedna wielka tragedia i to taka smierc.....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czarny humor:

Zdążyli zapisać się do PO ??!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11