Znany gdański bursztynnik zamordowany

Opinie do artykułu: Znany gdański bursztynnik zamordowany.

Jarosław N., współwłaściciel pracowni jubilerskiej przy Długim Targu w Gdańsku, został znaleziony martwy w swoim domu. Początkowo jedną z hipotez było utonięcie, ponieważ ciało odnaleziono w basenie. Jednak po sekcji zwłok prokuratura nie ma wątpliwości: to było zabójstwo. Podejrzani są żona i syn zamordowanego: Dorota i Aleksander N.Do zabójstwa doszło w nocy z 22 na 23 kwietnia. Rodzina poinformowała policję o zgonie nad ranem. Na miejsce pojechali policjanci z grupy ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

macie swoje pokolenie z chowu bezstresowego!!

POkolenie mody na chciwość i egoizm!!Nigdy tam ic niekupowac!!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie mam nic wspólnego z tą sprawą od żadnej strony, ani od strony komendanta, ani od strony rodziny, czy znajomych. Nie lubię tylko jeśli ktoś wchodzi na forum i pisze: "wiem, ale nie powiem" - to po co w ogóle umieszczać komentarz?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie noszę zegarka, sygnetów, amuletów, ....

nie nosząc zegarka nie spóźniam się, żyję spokojniej, świecidełka nie mają dla mnie żadnej wartości chociaż podziwiam i doceniam kunszt, wprawną rękę i finezje wykonawców. Ale większość to totalna szmira ale i tak motłoch kupi chłam aby "zaimponić" oczy znajomych.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4

kuku

a co pan komendant kazał się rozeznać na forum trojmiasto.pl? musicie uruchomić swoich wywiadowców,niestety nie będą mieli czasu na grilla wśród kaszubskich jezior,praca czeka
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, przewodnicy sa wszystkiemu winni. Gdybym ja mial taki sklep i by zazadal przewodnik ode mnie procentow od sprzedazy to bym sie chyba polozyl na ziemii ze smiechu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

znany?

nie znam - kto to był?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

No to skoro coś insynuujesz ("kto znał ten wiedział") to napisz wprost co masz na myśli. Jeśli mówi się "a", to trzeba powiedzieć "b", ponieważ zwrot, że "wszyscy wiedzieli jaki był" niczego nie objaśnia. Bo jeśli udawali się do pewnych lokali to jeszcze o niczym nie świadczy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Znałem Jarka od kilku dziesięciu lat.... Każdy żyje jak go stać ,
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 9

nie bo obok siedzi

Pani Żona
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

to zgłoś się do redakcji FAKT

Oni lubią takie pikantne historie,jak ta Twoja.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie,

z dna morza.Różnego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

....

Pracowałam niedaleko tego Jubilera , ten synek zawsze był jakiś dziwny i bezczelny, miałam z nim spięcie , mam nadzieję ,że dostanie dożywocie. Ale szkoda tego ojca, mężczyzna z pasją teraz takich jak na lekarstwo....
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 16

raczej przewodnicy gdańscy

Lub MileniuM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

miał kasę to i syn dobrze żył po lokalach

ciekaw jestem co teraz zrobi Ojciec zmarłego,Pan Stasiu?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polacy to podły naród jeden z najgorszych jakie istnieją.

Kłamliwy, plugawy, zazdrosny.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 26

Nigdy nie myła okien

Miała kasę więc pani do sprzątania też była.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1