Znany gdański bursztynnik zamordowany

Opinie do artykułu: Znany gdański bursztynnik zamordowany.

Jarosław N., współwłaściciel pracowni jubilerskiej przy Długim Targu w Gdańsku, został znaleziony martwy w swoim domu. Początkowo jedną z hipotez było utonięcie, ponieważ ciało odnaleziono w basenie. Jednak po sekcji zwłok prokuratura nie ma wątpliwości: to było zabójstwo. Podejrzani są żona i syn zamordowanego: Dorota i Aleksander N.Do zabójstwa doszło w nocy z 22 na 23 kwietnia. Rodzina poinformowała policję o zgonie nad ranem. Na miejsce pojechali policjanci z grupy ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

te ziomek,

to żeś wyjechał z bezpiecznikiem.. śmieszne że majtki zmieniłem, bo się posikałem ze śmiechu. Żałosne.. a bursztynek bursztynek podoba mi się ^^
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

zebys wiedzial

ze jak bedizesz chcial kupic bursztyn to tam nie kupisz
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

..........

no tak.. jak zawsze, takie rzeczy tylko na trójmiasto.pl... dlaczego ja się nie mylę ? ludzie komentujący tematy też ? dlaczego trojmiasto nie mozesz edytowac mojego posta i zaprosic na rozmowe o prace o ktora prosze 7dmy raz...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

10 złotych to niewielka kwota i można się bez niej obyć, podobnie nikt nie umrze z głodu przez brak jednego chleba. Ale bez samochodu ciężko w dzisiejszych czasach...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jarosław N. to owszem prowadził, ale urozmaicony tryb życia...

szczególnie nocą. Nie wspominając o tym w jakim wieku zabierał syna - rzekomego Aleksandra, zwanego też Oskarem, do ciekawych miejsc na mapie kulturowej trójmiasta if you know what I mean...tajemnicą poliszynela jest to na czym się dorobili, jak to zrobili i co wyprawiali. Samochody niedawno spaliły się przypadkiem w rodzinie N. ? Motyw finansowy ? Nie wiem czy Pani Klonowska wydała dla prasy jakiś farmazon czy sama nie wie co mogło być motywem zbrodni. W każdym razie nie osądzał bym syna za szybko, bo prawda może być zupełnie inna. Kto "znał" tego bursztyniarza to dobrze wie jaki był.
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 6

zabicie w walce o przetrwanie w świecie zwierząt jest czyms innym

niż zabicie po to żeby mieć więcej pieniędzy.
Raczej rzadko słychać o zabójstwach za 10 zeta by kupić chleb i uniknąć głodu a to byłoby bardziej zrozumiałe niż zabójstwo by mieć np na nowy samochód.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

Uklad zamkniety

Nie placil haraczu to go mafia panstwowa wykonczyla
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 10

nie podają nazwiska ze względu na podejrzenia na najbliższą rodzinę, która ma to samo nazwisko
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie do końca

jeżeli chodzi o dostęp do środków utrzymania, czyt. pożywienia - w świecie zwierząt zdarza się eliminacja przeciwnika. Nawet psy potrafią się zabić w sporze o miskę.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

straszne :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tak to się dzieje

Ludzie odkładaja 10 Przykazań Bożych do lamusa i tak to się potem kończy.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ale pomyśl

Pies psa zabije dla pieniędzy, albo kogut kurę, albo koń kozę...pieniądze nie bardzo są im do szczęścia potrzebne. Prędzej dla pożywienia lub w walce o względy. więc zgadzam się z tym ze tylko człowiek zabija człowieka dla pieniędzy..ale z tą róznicą już nie do końca
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6

jestem w szoku

nie mogę uwierzyć..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15

Amber death

Mieszkalem niedaleko od pana bursztyniarza i odkad pamietal to wozil sie i pajacowal po Gdansku .
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wypadaloby pod zdjeciem zamiescic zrodlo, czyli strone interntowa pracowni pana Ninarda

z ktorej to strony ta fotke sobie wzieliscie.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo głupio by wygladało

O spowodowanie śmierci Jarosława Ninarda podejrzany jest jego syn, Aleksander N.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 1

brat tego pna

brat tego pana ją wypchnął. i wyrzucił za nią płatki róż. hardcore. całą rodzina jest na żółtych papierach, czubki normalnie...
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 11