Znany gdański bursztynnik zamordowany

Opinie do artykułu: Znany gdański bursztynnik zamordowany.

Jarosław N., współwłaściciel pracowni jubilerskiej przy Długim Targu w Gdańsku, został znaleziony martwy w swoim domu. Początkowo jedną z hipotez było utonięcie, ponieważ ciało odnaleziono w basenie. Jednak po sekcji zwłok prokuratura nie ma wątpliwości: to było zabójstwo. Podejrzani są żona i syn zamordowanego: Dorota i Aleksander N.Do zabójstwa doszło w nocy z 22 na 23 kwietnia. Rodzina poinformowała policję o zgonie nad ranem. Na miejsce pojechali policjanci z grupy ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

moze samochody spaliły sie przez samozapłon na swiezym powietrzu?

to sie zdarza, te samochody teraz takie byle jakie robia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

u nas na Kurkowej wszyscy co siedza sa niewinni

tylko ludzie swinie, bo uwazali inaczej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Partie rzadzące doprowadziły do tego,że jest jakaś DZIKOŚĆ w ludziach.Nawet w swiecie zwierząt jest porządek i tolerancja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

W życiu zawsze nawet w trudnych sprawach można znaleźć pomoc.Szkoda ludzi.Czy biedny,czy bogaty każdy zapewne ceni swoje życie.Smutne i straszne.Nie wierzę,że rodzina zamordowała.To jest niewiarygodne.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaki pan A?

Pan A. to brat - widzę, jak wspaniale znasz tę rodzinę...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kara Smierci??

Czy zdajesz sobie sprawe ile ludzi nawet po 10 latach wychodzi z pudla i udowadnia ze byl niewinny???A gdyby byla kara smierci to moglby dowiesc swojej niewinnosci???I wniosek tego ze niewinni ludzie by gineli...U nas w Polsce troche prawo zacofane bo najpierw karaja a potem dochodza kto,co,jak i dlaczego a niewinna osoba siedzi...ZAL
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A moze wykonczył go Układ Zamkniety ?

Kto oglądał ten wie co sie w tym kraju wyprawia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyjaciel domu sie znalazl:(

Expert z Bozej Laski, koniecznie chcialbys COS powiedzieć , tyle ze nie bardzo masz CO. Bełkoczesz,...nie tobie pajacu ,suponowac na temat Kini.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

pogrzeb

odbędzie się 2.05.2013 o godz.13.30 na cmentarzu Łostowice.nekrolog w Dzienniku Bałtyckim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kojarzę go,

... i syna też ,byłem kilka razy na Długim Targu, kojarzę fakt iż Synio trzymał przy sobie niemożliwe do ogarnięcia wzrokiem ilości gotówki,bardzo mi się to rzuciło w oczy,Ojciec natomiast zawsze na kanapie,sofie przesiadywał przy laptopie,wrażenie było takie iż panują w tej rodzinie conajmniej nie zdrowe relacje, a przy tym przesadne obnoszenie się z faktem posiadania czegoś więcej...nie mam wątpliwości na obecną chwilę,iż to co się wydarzyło nie było przypadkowe,
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

jakos mu te studia humanistyczne nie pomogly

z tego co widac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

...

na szczęście nie w tych czasach ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

jakbym widziała moja matkę..

jota w jotę..dla kasy pójdzie z diablem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

śmierć Jarosława N

no cóż, czemu mnie to nie dziwi?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co mnie tam jakiś szemrany cwaniaczek obchodzi ?

działal by legalnie i był normalny to by żył,a tak to zimny
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak widać ciągle nie nażarta rodzinka, bez przerwy im mało kasy...

o jakże nędzne musi być życie takich zbieraczy fortuny, a jak żal umrzeć będzie zostawiając to wszystko na ziemi,eech marni wy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2