QVO VADIS. DO ZONE-A (1) Super atmosfera.Duży wybór sprzętu ,świetna obsługa.Na każdy trening idzie... Daniel Do następnego razu (1) Trenuję tam okazjonalnie. Nie mieszkam w Trójmieście. Przepadam za tym... Marek Hamburg Ja też jestem na tak :) (1) Wróciłam tu po paru latach przerwy. Niesamowite zmiany. Uczestniczyli chyba w... Kaśka
Miejsce z klimatem (1) Chodzę z kolegą od początku roku. Dla mnie dużą zaletą jest dobre... Kamil Najlepsza Siłownia w Trójmieście!!! (1) Bardzo fajny klimat na siłowni, doradztwo odżywek jak i ćwiczeń bardzo... największy z najmniejszych WARTO ! (1) Moja przygoda z tą siłownią trwa już 5 miesięcy i nie zamierzam jej... Pati FENOMENALNA SIŁOWNIA!! (1) Obsługa jest Bardzo miła, Komunikatywna, pomocna,Życzliwa i przede wszystkim... MILENA Dobre miejsce (1) Zapisałam 16 letniego syna od września.Ja jeszcze nie mogę się zmobilizować.... marta Chodzę od 7 lat i nie jestem zawiedziony (1) Atmosfera jest tu zawsze na luzie, sprzęt jest wszelkiej maści - niczego nie... Bartek polecam (1) Bywalem kilkakrotnie w okresie 2011- 2012. Generalnie ok, atmosfera w... dziki ola - opinia (1) polecam jak najbardziej:) obsluga super wytlumaczyla wszystko i zawsze... ola Coraz mniej takich miejsc (1) Chodzę od początku roku. Nie wiedziałem, że tam jest w ogóle siłownia.... adam Bardzo przyjemny klimat (1) Chodzę na nią od 4 lat z przerwami i zdecydowanie polecam wszystkim, którzy... Ola Niezła (1) Tania i przystępna - tak oto w skrócie mozna okreslić tą placówkę. Ceny w... Lores ZNALAZŁAM & POLECAM ;) (1) miejsce do którego chętnie wracam!!!! mobilizacja do pracy nad sobą wsparcie... Aneta Gorąco polecam! (1) Jestem studentem i długo szukałem dobrej i niedrogiej siłowni w Gdańsku, aż w... Michał Zdecydowanie the best!!! (1) W przeszłości odwiedziłam wiele klubów, ale ten okazał się najlepszy. Jest to... Sylwia NAJLEPSZA SIŁOWNIA W OKOLICY !!! (1) GORĄCO POLECAM !!! Blisko, czysto, przystępnie. Nowoczesny sprzęt. Ćwiczę tu... Gliss super (1) Klimat super w każdej chwili pomoc przy ćwiczeniach zarówno techniczna jak i... Marek Super siłka (1) Polecam wszystkim !!! W siłowni znajduje się duzo sprzętu do ćwiczeń. Na... super siłka